VESTI BUNE pentru aradeni!

ARAD. Vesti bune pentru aradeni. In aceasta iarna, aradenii vor avea facturi mai mici fata de anul trecut,cu 6%, la caldura primita de la CET.

Consilierii locali au aprobat acordarea unei subventii generalizate iar populatia va plati un pret de 290 de lei pe gigacalorie, fata de 307,4 lei cat plateau anul trecut. Astfel, din 15 octombrie, aradenii vor beneficia de o subventie de 17,4 lei care reprezinta diferenta pana la costul de productie a energiei termice.

Deasemenea, aradenii vor beneficia si in continuare de ajutorul diferentiat de la stat si de la municipalitate, in cazul familiilor care au venituri mai mici. O familie cu patru persoane cu un venit mediu lunar de 615 lei pe membru va obtine o reducere de 18 la suta din valoarea facturii, iar la o familie de doua persoane cu acelasi venit pe membru va avea o reducere de 30 la suta.

Persoanele singure cu un venit de pana la 155 de lei vor beneficia de o reducere de 100%,  si 17 la suta pentru persoanele cu venituri pana la 1300 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *