VEZI cum poţi să-l faci faci să se îndrăgosteacă definitiv de tine !

Cum poţi să-l faci se îndrăgostească definitiv de tine?

Vrei să-l faci să te adore şi să te preuţiască aşa cum nu a mai făcut-o nimeni până acum? URMEAZĂ caâteva sfaturi şi vei avea surpriza să ai alătui cel mai tandru bărbat ! 
fa-l sa se indragosteasca definitiv de tine!
„Calea cea mai scurtă către inima unui bărbat trece prin stomac” este o zicală cunoscută, însă  NU înseamnă că trebuie să îi găteşti la fel ca „mama” şi nici să îl scoţi la cel mai renumit restaurant din oraş. Vrei să îl faci să se simtă bine? Gătiţi împreună şi aşează-te cu el la masă, bucurându-vă amândoi de un meniu pe cinste. Asta cu siguranţă il va face fericit!

Fii creativă !

Bărbaţii sunt si ei romantici, nu doar femeile. Ca să-ţi surprinzi iubitul, NU trebuie neapărat să-l aştepţi cu trandafiri prin casă şi cu zeci de lumânări aprinse ! Nu pe toţi îi încântă această privelişte ! Încearcă ceva nou. Consultă Kama Sutra şi satisfă-i fetişurile, propune-i noi jocuri in pat.

Încearcă orice ce nu a intrat deja în rutină şi vei vedea că dă roade. Amorul se face întotdeauna în 2 şi de aceea amândoi trebuie să fiţi la fel de satisfăcuţi, fără inhibiţii şi fără ruşine arată-i cât de mult îl iubeşti !

Timpul liber…

Bărbaţilor le place competitia. Dacă aveţi o consola cu jocuri, provoacă-l la un duel, dacă vă place tenisul sau bowlingul nu ezita să-i propui să mergeţi împreună. Nu conteaza ce sport sau joc alegi, fă-o pentru el şi nu numai că iţi va cădea la picioare dar iţi va returna serviciul de câte ori se va ivi ocazia, daca te iubeste.

Uita de obiceiurile din familie

Nu trebuie sa renunţi la familia ta dar, pe cât se poate, nu i-o impune şi lui. Este bine să lege relaţii cu părinţii tăi şi cu fratii/surorile tale dar, la fel de important este să ştii şi când să te opreştil. Nu-l stresa în fiecare duminică cu masa de prânz sau cina în familie si vei vedea că tot mai mult se va îndrăgosti de tine !

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *