Viceprimarul Țițirigă Cătălin în sprijinul arădenilor !

ARAD. Locatarii blocului 1 din zona Confecții au adus la cunostință, domnului viceprimar Cătălin Țițirigă, în legătură cu câteva neplăceri în ceea ce privește întreținerea spațiilor verzi. VEZI despre ce este vorba și ce măsuri a luat viceprimarul!

Viceprimarul Titiriga Catalin

Localnicii s-au plâns domnului viceprimar Cătălin Țițirigă, de buruienile înalte de trei metri, care au crescut în spatele blocului 1, din zona Confecții. A doua zi, Țițirigă a luat legătura cu cei de la Gospodărirea Comunală Arad și i-a inștiințat despre această problemă.

Spre bucuria locatarilor, cei de la Gospodărirea Comunală Arad au venit joi dimineața și au cosit iarba. „Din dispoziția Primăriei , efectuăm cositul în zona blocului 1 și 3 din Confecții” a declarat domnul Pușa Ioan, dovadă că domnul viceprimar Țițirigă Cătălin a fost pe deplin încântat să ajute la întreținerea spațiilor verzi din zonă, specificând că n-a fost în cunoștiință de cauză, în ceea ce privește acest aspect.

„Aradul este un oraș curat, întreținut, avem parcuri pentru copii,multă verdeață, însă ar fi și mai frumos, dacă în spațiile verzi s-ar planta și flori” spune O. C. pentru Arad Press.

Titiriga alaturi de aradeni

foto: Andrada Bobis 2013-08-22 09.26.58

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *