Vineri 23 noiembrie, romanii au parte de cele mai mari reduceri din an!

BLACK FRIDAY este la a doua editie cand Romania sarbatoreste Vinerea Neagra, pe data de 23 noiembrie! Ce semnificatie are? Romanii vor avea parte de mari reduceri. Afla care sunt magazinele de unde vei putea cumpara produse cu pana la 50 % reducere!

Consumatorii vor putea cumpăra la preturi  înjumătăţite: electrocasnice, laptop-uri, tablete, telefoane sau orice alte produse care intră sub incidenţa reducerilor, de pe cele mai cunoscute magazine online : eMAG ,spre exemplu va oferi reduceri incepand cu ora cinci dimineata, de unde veti putea opta pentru electrocasnice,frigidere,produse electronice,masini de spalat, camere foto, computere,laptopuri,televizoare LED sau 3D, toate acesteala preturi foarte mici.

Un alt mare magazin online, F64, care si este lider pe piata in Romania, in vanzare de echipamente foto va asteapta cu mari reduceri la aparatele foto, atat din categoria celor compacte cat si al DSLR-urilor si aparatelor profesionale high-end. Incepand de vineri orele 00.00 toti doritorii isi vor putea achizitiona cele mai bune produse la cele mai mici preturi, pana duminica, 25 noiembrie, orele 23.59.

Produse reduse veti putea gasi si la magazinele online Evomag.roPhotosetup.ro şi Oktal.ro.
Mari reduceri va oferi si Domo si Altex au anunţat că vor scoate produse la reducere în toate magazinele din ţară.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *