VINO la preselectiile pentru TABARA DE FILM pe data de 6 aprilie!

ARAD. Sambata 6 aprilie, intre orele 16.00-20.00, la Atrium Center Mall, de pe Calea Aurel Vlaicu, nr.10-12 vor avea loc preselectiile celei de-a 3-a editii a TABEREI DE FILM. Ce trebuie sa faci?  preselectii Tabara de Film

Daca vrei sa fii vedeta din aceasta editie a TABEREI DE FILM, vino la preselectie si vei invata mai multe despre cum e sa fii actor! Toti tinerii talentati, cu varste cuprinse intre 9-18 ani sunt asteptati la marea preselectie din acest an!

NU RATATI o sansa, care va poate schimba o viata!

Preselectia presupune 3 probe:

-proba de dictie (diferite grade de dificultate in functie de varsta);

-proba de improvizatii pe teme date (trebuie sa dezvoltati o poveste pornind de la doua cuvinte cheie date de juriu);

-proba de talent (la alegere dans, muzica, actorie).

 “Tabara de Film” este cel mai nou proiect educational adresat copiilor si adolescentilor care doresc sa isi dezvolte aptitudinile in domeniul cinematografic. Caravana TABEREI DE FILM, va selecta cei mai talentati tineri din cele mai mari orase ale tarii.

Etapele de instruire si turnare a filmului se vor realiza in timpul Taberei de FILM,care se va desfasura la Moeciu, in perioada 15 iulie-15 august 2013 si la care vor participa toti copiii selectati, precum si o echipa alcatuita din 50 de profesionisti. In TABARA de FILM, copiii vor participa la cursuri de actorie, dictie si miscare.

COPILUL TAU ESTE TALENTAT? Nu ezita si vino si tu la preselectie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *