Zeci de studenti vor fi angajati ! VEZI despre ce este vorba !

ARAD. Lantul de Farmacii DONA a lansat programul Burselor de Excelenta, adresat studentilor din anii 4 si 5 de la facultatile de Farmacie din 10 centre universitare, printre care si judetul Arad. Studentii vor fi integrati intr-un program de invatare si practica in farmacii, timp de o luna. VEZI ce ofera  studentilor, lantul de Farmacii Dona! Afis Bursele de Excelenta

Studenti la farmacie din toata tara vor avea sansa de a face practica in Farmaciile DONA. Cei mai buni vor fi angajati ca farmacisti incepatori, si vor primi o oferta ferma de angajare in lantul de Farmacii DONA.

“Vrem sa sustinem tinerii cu potential si pe cei care isi doresc cu adevarat sa devina farmacisti profesionisti. Vom investi in ei si le vom pune la dispozitie resurse si infrastructura pentru a-si dezvolta o cariera de succes: indrumare specializata, acces la resurse educationale, sprijin pentru finalizarea cu bine a studiilor si, foarte important, perspective de evolutie rapida si sanatoasa in cadrul companiei”, a declarat Iuliana Morlova, Director Resurse Umane Farmaciile DONA.

Inscrierea in program se face in baza unui eseu despre motivatia de a fi farmacist, la adresa :

 recrutare@farmaciiledona.ro.

Studentii cu cele mai bune aplicatii vor fi inclusi in acest program educational si vor beneficia, dupa absolvirea Facultatii de Farmacie, de un amplu program de pregatire, plan de dezvoltare a carierei pe termen mediu si lung, concediu platit pentru pregatirea si sustinerea examenului de licenta si posibilitatea de a accesa in cativa ani pozitii de management in cadrul companiei.

“Consideram ca programul Bursele de Excelenta oferit de Farmaciile DONA este unic si cu adevarat valoros, oferindu-le tinerilor farmacisti nu doar sprijin pentru o formare profesionala temeinica, ci si un loc de munca sigur intr-o companie cu o cultura organizationala sanatoasa. Lantul DONA este recunoscut in piata drept un etalon in ceea ce priveste eforturile de profesionalizare continua a farmacistilor pentru a fi de ajutor real pacientilor cu recomandari si sfaturi avizate”, a explicat Ovidiu Wencz, Director General Farmaciile DONA.

Bursele de Excelenta

Informaţiile sunt disponibile şi online, la:

http://www.farmaciiledona.ro/campanii/farmaciile-dona-te-invita-sa-te-inscrii-in-programul-bursele-de-excelenta-I65

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *