ACCIDENT cu doi morti la Batuta! Zi neagra in judet!

BATUTA. Weekend-ul ce a trecut, a fost unul negru pentru politistii Serviciului Rutier Arad. Dupa accidentul groaznic in care opt tineri si-au pierdut viata, inca un accident teribil a avut loc in localitatea Batuta.

Duminica seara a avut loc un groaznic accident de circulatie, tot pe DN 7, de data aceasta in localitatea Batuta. Soferul unui autoturism marca Dacia Logan, de culoare rosie, in timp ce conducea din directia Arad spre Deva, la un moment dat a pierdut controlul volanului, astfel incat a intrat intr-un stalp aflat pe marginea soselei.

La fata locului au ajuns in cel mai scurt timp posibil, politistii Serviciului Rutier, care in urma cercetarilor au stabilit ca producerea accidentului s-a consumat pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum. In urma impactului deosebit de grav, dupa cum se vede si-n imaginile alaturate, doua persoane au decedate, una dintre ele fiind din Mandruloc.

„Trist este ca tot mai multe accidente au loc pe fondul oboselii si a neadaptarii la conditiile de drum” spune pentru Arad Press, comisarul Constantin Crainic, Politia Rutiera Arad.

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *