1 Aprilie ZIUA PACALELILOR! 10 pacaleli pe care le poti face!

ZIUA PACALELILOR. In data de 1 Aprilie, cu totii stim ca se fac farse, glume sau pacaleli, care au drept ca scop, de-a amuza si a binedispune pe cei din jur. AFLA cele 10 SUPERpacaleli ce le poti face si SUPERSTITIA de care este bine sa tii cont! 1 aprilie 2013

Se spune ca in aceasta zi este bine sa faci farsele inainte de ora pranzului, nu dupa, intrucat vei avea ghinion tot anul. TOP 10  pacaleli din care poti face si tu!

 1. Lipeste o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa/ birou! O sa fii surprins cati se vor apleca sa o ridice!


2. O pacaleala mai veche, dar care merge tot timpul, este sa schimbi zaharul cu sarea!
3. Furiseaza-te seara, in camera parintilor sau a fratilor si fixeaza alarma ceasului cat mai devreme!

4. Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!

5. Lipeste cu un scotch incolor capacul si colacul de la wc. O surpriza neplacuta pentru cineva care se grabeste sa ajunga la baie!

6. In timp ce doarme cineva pune intr-o farfurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fii o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!

7. Lipeste-i prietenei/lui tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin va declanseze alarma!

8. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.

9. Tot pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare ,(stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de …. la ora XX pentru o sedinta cu directorul.

10. O farsa destul de buna este sa bagi varfuri de chibrit in tigari. Cel care le va incerca va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta!

GLUMELE FACUTE, nu uitati sa le si „gustati” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *