A fost gasit cadavrul femeii disparute din Oradea!

ORADEA. Marti seara, prima seara de Craciun, la marginea unui drum din satul bihorean Nadar, a fost gasit cadavrul femeii care era soacra avocatului Cosmin Moraru.

Trupul femeii a fost gasit pe camp pe data de 25 decembrie, după ce ar fi fost ucisă de fiica ei şi de soţul acesteia, un avocat din Oradea, iar potrivit unor surse judiciare cadavrul era înfăşurat într-o folie, o parte din corp fiind mutilat de animale.

Cadavrul femeii în vârstă de 53 de ani a fost găsit, la marginea unui teren agricol, în satul bihorean Nădar, comuna Spinuş. Câţiva trecători au văzut o haită de câini care sfâşiau ceva, iar când s-au apropiat au văzut că este vorba despre un cadavru uman şi au sunat la 112.

In casa celor doi soti au fost gasite mai multe urme de sange, iar avocatul a fost vazut de vecinii sai, in timp ce cara un sac de plastic in spate. Imediat dupa disparitia batranei, cei doi soti au disparut fara urma. Avocatul le-a spus parintilor ca trebuie sa fuga deoarece el si sotia sa risca 30 de ani de inchisoare.

Învinuiţii au fost localizaţi şi reţinuţi de autorităţile judiciare elveţiene, fiind derulate procedurile legale de punere în executare a mandatului european de arestare emis”, potrivit bihon.ro. Mandatul de arestare preventivă emis de Curtea de Apel Oradea este de zece zile, de la data reţinerii suspecţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *