AFLA ce spune ZODIA TA, despre imprejurarile in care vei sfarsi in aceasta viata!

Omul pe acest pamant, fie ca el crede intr-un destin, sau nu, are un sfarsit. Acesta este diferit, iar in cele mai multe cazuri, viata unora este incheiata subit. AFLA in ce imprejurari, in functie de ZODIE, va incheia un om „vizita” pe acest pamant!  Ce spun zodiile despre conditiile in care vei muriFiecare individ beneficiaza de un plan divin, iar acest plan divin include o nastere spirituala (momentul fecundarii) si o nastere lumeasca (a carei data este trecuta in certificat, buletin). Acest plan, includein HOROSCOPUL NATAL si predispozitiile privind incheierea vietii terestre(decesul, dematerializarea).

Semnificatiile reunite in functie de zodie, privind moartea fizica:

BERBEC. Agresiune fizica, traumatism-cranio cerebral, primul impuls( ce poate fi fatal pentru individ, deoarece duce la actiuni negandite, precipitate).

TAUR. Afectiuni ale aparatului respirator (astm bronsic), excese ale senzualitatii (alimentatie, alcool, sex), pierderea averii si a bunurilor material (ce duc la un soc)

GEMENI. Pierderea bunurilor imobiliare, respectiv a proprietatii funciare, uneori si decesul parintilor (mamei), decesul la nastere, cancerul datorat interiorizarii totale ale unui soc existential de mari proportii sufletesti, moarte de inima rea, moarte de batranete cu sufletul impacat, pierderea instinctului de conservare.

LEU. Moarte generata de exacerbarea instinctelor, atac de cord, diverse afectiuni cardiace sau ale aparatului circulator, decesul copilului(poate deceda odata cu copilul), flagrant delict privind adulterul, moarte ivita intr-o uniune libera, pierderi la bursa/cazinou.

FECIOARA. Moarte la locul de munca sau lucrand in serviciul altuia, cazut la datorie (politisti, pompieri, jandarmi), deces in timpul executarii unor munci penibile, moarte cauzata de crize (afectiuni acute activate de un soc), deces datorat disfunctiilor aparatului digestiv, moarte pe masa de operatie sau la scurt timp dupa aceea( in covalescenta), transplant nereusit.

BALANTA. Deces datorat esecului unei afaceri (falimentul in sine sau tradarea asociatului), deces la scurt timp dupa pierderea (moartea partenerului de viata) sau impreuna cu partenerul de cuplu, moarte datorata ruperii coloanei vertebrale, disfunctiunii nervului sciatic ori unui deficit energetic brusc al organismului (sub pragul critic), afeciuni ale aparatului excretor (rinichii), moarte in urma unei decizii a tribunalului, ori ca urmare a somajului (socul aflarii vestii).

SCORPION. Moarte violenta, boala grea si chinuitoare, moarte datorata unui complot , moarte legata de o mostenire ori un succes financiar neasteptat, moarte colectiva privind mijloacele(rutiere) transport in comun.

SAGETATOR. Moarte la un drum lung( in unele cazuri, in strainatate), moarte anuntata , accident feroviar, avalansa, accident montan, moarte dupa atingerea apogeului potentialului creator (moartea care marcheaza declinul si care pastreaza onoarea).

CAPRICORN. Toate tipurile de moarte in timpul exercitarii unei functii publice, in timpul onorarii unor unor mari responsabilitati sociale, atentatele si asasinatele politice.

VARSATOR. Toate tipurile de moarte neconventionala, absolut imprevizibila, deces colectiv cauzat de mijloacele avansate de comunicare : computere, metrou, avion, elicopter, moarte datorata unui rival, o neglijenta a celui ce a lucrat inaintea victimei, un sofer baut ce provoaca accicent mortal, toate tipurile de moarte ce se pot produce la o manifestatie, un miting, o greva, o revolutie, in general in marile aglomerari umane.

PESTI. Moarte in singuratate, inchisoare, , deces cauzat de coma alcoolica, respectiv consumul de stupefiante, , moarte prin inec, deces colectiv in timpul unei calatorii pe apa, moarte precedata de o moarte clinica, moarte in spital (sanatoriu, azil, orfelinat), deces cauzat de afectiuni cronice, amputari, deces cauzat de superstitii (spiritism, magie, activitati in cadrul sectelor), moarte produsa in urma unei grave depresii psihice, moarte cauzata de activitatea unor societati secrete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *