Ai nevoie de prezentari video care vand pentru tine

De cate ori nu ti-ai dorit sa dispari o luna si nimeni sa nu isi dea seama? Ba chiar afacerea sa mearga de la sine, fara sa fii nevoit sa semnezi condica in fiecare zi. Banuiesc ca oricat de pasionat ai fi de afacerea ta si oricat de mult ti-ai da interesul sa mearga bine, exista perioade in care pur si simplu avem nevoie de o pauza, avem nevoie de o schimbare oricat de mica in rutina zilnica in asa fel incat sa ne revigoram atat fizic, dar mai ales, psihic.

Dar, ca sa te regenerezi psihic, trebuie, de cele mai multe ori sa iti iei o vacanta. Acest lucru este destul de dificil daca nu suntem siguri de traseu afacerii noastre. Parca nu ai vrea sa pleci niciodata de langa afacerea ta pentru ca parca nu s-ar descurca fara tine? Unul sdintre cei ami bogati antreprenor din lume spunea ca daca afacerea ta merge perfect si fara tine, atunci esti un om de afaceri, dar daca trebuie sa fii dedicate nonstop afacerii tale, atunci nu esti decat un alt angajat al firmei tale. Tu esti angajat la firma ta sau esti om de afaceri?

Daci crezi ca te situezi undeva la mijloc, atunci sa stii ca mai ai o sansa. Mediul economic global s-a dezvoltat in mare parte datorita boomului tehnologica care a repus piata economica pe picioare dupa toate marile crize financiare din lume.

Iata ca dupa aceasta ultima criza economica, tot mai multi antreprenori au invetat noi moduri de a se promova. Partea buna este ca de foarte multe ori, aceste noi moduri de publicitate sunt destul de ieftine.

google-485Unul dintre aceste moduri de promovare fara prea mult efort si cu bani relativ putini, este crearea de prezentari video care vand pentru tine. Asa cum ii spune si numele o prezentare video este o mini – prezentare a afacerii tale. Fie ca este vorba de livrare de servicii ori de produse, poti sa alcatuiesti singur o astfel de prezenatre.

Trebuie sa stii ca acest tip de prezentare se refera la prezentarile video. Astfel ca ele pot fi animatii, filmari de la birou, sau din fabrica, sau colaje de fotografii din firma ta. Ce este important de stiut este sa ramai autentic brandului tau. Adica, daca ti-ai obisnuit clientii sa ii tratezi intr-un anume fel, atunci filmuletul de prezentare trebuie sa respecte aceeasi linie – in felul acesta constanta va lucra pentru tine si prezentarea video iti va aduce alti clienti din aceeasi nisa ca cei pe care ii ai deja.

Daca brandul tau are anumite nuante, sau este cunoscut pentru un anume lucru, incearca sa incorporezi pe cat posibil acel element si in prezentarea ta video. In acest fel oamenii se vor gandi la tine imediat ce vad filmuletul.

Aceste prezentari video care vand pentru tine, nu vor face numai asta. Ele iti pot intari imaginea, daca stii cum sa le folosesti spre beneficiul tau. Daca nu stii, nu intra in panica. Pe piata exista deja experti care dupa ce au aplicat aceste strategii in strainatate, au inceput sa le aplice si la noi, cu succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *