Ambalajele pentru curierat

Ambalajele pentru curierat sunt realizate din polietilena coextrusta. Acestea sunt albe la exterior si negre la interior, pentru a se asigura sigilare si siguranta maxima. Au dimensiuni cuprinse intre 225X325+40mm. Ambalajele de curierat cu clapeta adeziva, sunt folosite pentru expedierea documentelor sau a produselor de curierat. Acestea sunt produse cu o grosime de 60 de microni si aditivi de elongatie. Odata sigilata punga de curierat, nu mai poate sa fie desigilata fara a fi deteriorata.

La cerere, se pot face ambalaje de curierat personalizate, imprimate la 1-6 culori liniare sau policromie. Ambalajele de curierat se pot comanda la set de 100, 300 sau 1000 de bucati. Preturile sunt negociabile. Ambalajele pentru curierat sunt prevazute cu o clapeta cu adeziv destul de puternic. Aceste pungi cu bule de aer, ofera protectie si siguranta produsului in timp ce este transportat. Pe langa impermeabilitatea ce se doveste a fi vitala, aspectul si utilitatea plicurilor, garanteaza transportul oricarui tip de document in conditii sigure. Exista si pungi de plastic, cu inchidere tip fermoar, cu benzi de scriere. Pungile/ambalajele se numesc Zip-Lock sau pungi Minigrip.

curier1Acestea sunt realizate din polietilena, cu un sistem de inchidere de maxima siguranta si sunt folosite pentru ambalarea obiectelor mici si medii. Acestea au diverse marimi si sunt ambalate in cutii, in functie de marimi, cam 1000 buc/pachet. Pungile cu inchidere de tip fermoar, au 3 linii rosii si o gaura pentru agatare si benzi pentru scriere suplimentara. Sigilarea plicului se face printr-o banda adeziva cu lipire permanenta si dupa sigilarea, punga nu se mai poate deschide usor sau intr-un mod nevizibil, ci prin ruperea pungii. Aceste plicuri, reprezinta o metoda mai sigura de transport oriunde in tara. Rolul plicurilor de curierat este dublu: de promovare si de protectie.

Ambalajele se pot personaliza la cerere in 1-6 culori cu logo-ul companiei dumneavoastra, numele si datle de contact chiar. Ambalajele pentru curierat sunt niste ambalaje utile,  care se folosesc in expedierea documentelor prin curier. Ambalajele pentru curierat sunt folosite de companii mari dar si de cei care folosesc serviciile de curierat. Acestea sunt prevazute cu o clapeta adeziva permanenta care sigileaza tot plicul si odata lipit, nu se mai poate desface intr-un mod invizibil. Este perfect sigilat. In acest fel, toate trimiterile postale ajung mereu in siguranta la destinatie.

Acestea sunt prevazute cu o clapeta adeziva permanenta care sigileaza tot plicul si odata lipit, nu se mai poate desface intr-un mod invizibil. Este perfect sigilat. Designul este ales de fiecare in parte si logo-ul la fel. Ambalajele pot fi tiparite cu cod de bare sau numere unicat. Se pot face pungi la comanda, de diferite dimensiuni si culori. Acestea se pot personaliza in toate modurile posibile cerute de client. Pe plicuri, se pot imprima diferite animatiii si culori. Plicuri personalizate, vin ambalate in pachete, la comanda, fiind etichetate individual, cu livrarea in ambalaje colective.

Orice plicuri se pot personaliza si se pot crea dupa modelul dorit. Pungile cu bule de aer au dimensiuni cuprinse intre 7mm/ 4mm. Au cate doua sau trei straturi politilena la grosimi diferite fie cu sigiliu sau fara. Acestea sunt destul de fragile si fine. Ele reprezinta o alternativa mai sigura decat plicurile simple din hartie. Un set contine de regula 100 de bucati, insa pot fi si mai multe in set.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *