Ancheta de la Universitatea „Vasile Goldis” a pornit de la o reclamatie!

ARAD. In urma achetei desfasurate de procurori, la Universitatea „Vasile Goldis” din Arad, conducerea prezinta nemultumiri, „nu am fost informati despre obiectul anchetei”, dupa cum spun reprezentantii universitatii. Ce i-a deranjat cel mai mult pe cei de la conducere? diplome false al Vasile Goldis

In comunicatul de presa a fost exprimata nemultumirea reprezentantiilor Universitatii, ce au precizat ca nu au fost informati cu privire la obiectul cercetarilor facute de procurori, dar mai mult i-a deranjat faptul ca s-a afirmat in presa ca se elibereaza diplome false. Reprezentantii universitatii mai precizeaza ca universitatea este acreditata, iar diplomele sunt cele tip eliberate de Ministerul Educatiei Nationale.

Nu ne-au fost comunicate inca detalii privind obiectul cercetarii. Conducerea Universitatii si intregul colectiv de cadre didactice isi manifesta deplina disponibilitate de colaborare cu organele de cercetare pentru a lamuri pe deplin aspectele verificate”, potrivit comunicatului de presa.

Se pare ca „samanta” anchetei a crescut in urma unei reclamatii, insa nu se mai stie nimic de Facultatea de la „Spiru Haret” care a primit aceeasi „eticheta” de ” fabrica de diplome false”. Atat in cazul Universitatii „Vasile Goldis” cat si in cazul celei mai sus amintite, s-a omis faptul ca nu poti pune o eticheta pe o Universitate, care activeaza de ani buni, unde sunt si studenti care invata cu adevarat , ca fiind o facultate unde sa „balbaie” la examene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *