Arad-Siria,Arad-Felnac,arata ca dupa RAZBOI! AFLA vestea buna!

ARAD. Drumurile judetene din Arad, foarte circulate, Arad-Siria si Arad-Felnac, arata ca dupa razboi. Niciun sofer nu pleaca la drum linistit, cu gandul la infernul gropilor ce-l asteapta. Aceste doua drumuri au fost transferate in urma cu un an, in administrarea Ministerului Dezvoltarii Regionale, pentru a fi reparate cu bani guvernamentali. AFLA care este vestea BUNA, din acest infern al drumurilor! foto:Andrada Bobis 2013-02-23-16.20.25-1024x768

Odata ce responsabilitatea reabilitarii drumurilor a fost „aruncata” in curtea Ministerului Dezvoltarii Regionale, administratia judeteana a fost scutita de investitii de cateva milioane de euro, cat ar fi costat cele doua drumuri judetene. Lucrurile au stat altfel :programul prin care urmau sa fie finantate lucrarile (PNDI) a fost blocat, iar proiectele au ramas fara fonduri.

Autoritatile judetene se scuza, declarand ca nu mai au drept legal de a face reparatii (chiar daca ar dori sa faca acest lucru), subliniind faptul ca drumurile sunt ale Guvernului. Miile de gropi aparute in asfalt in ultima saptamana raman, nimeni nu a mai plombat nicio groapa, iar nervii soferilor sunt greu incercati.

Recent, presedintele Consiliului Judetean Arad,Nicolae Iotcu a declarat pentru stirile protv: “A fost emisa recent o Ordonanta de Guvern care stabileste ca aceste drumuri vor fi transferate din nou judetului, insa nu se precizeaza si un termen. Chiar daca le primim, ramane problema banilor, pentru ca nu avem cateva milioane de euro, necesari lucrarilor”.

Vestea buna este ca,daca tronsonul de 25 de kilometri cuprins intre Arad si Siria era cu cele mai multe accidente grave de pe drumurile judetene, politistii de la circulatie precizeaza ca de un an, pe acest drum judetean, nu au mai existat evenimente rutiere grave. Ei mai spun ca acest lucru se datoreaza faptului ca soferii nu au cum sa circule cu mai mult de 50 de kilometri la ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *