Artistul Fotograf Gigi Budiu in vizita la Gradinita Bambi !

ARAD. In fiecare an, parintii se lovesc de o problema des intalnita:GRADINITA! Locul in care cei mici, la prima vedere, doar se distreaza, mananca si dorm este defapt cel mai important LOC, in care copiii nostri isi petrec timpul in care parintii sunt la serviciu. Artistul Fotograf Gigi Budiu a fost in vizita la Gradinita Bambi din Arad si a surprins cateva momente din timpul pe care copiii si-l petrec in gradinita. AFLA care este rolul gradinitei , in viata copilului tau !

artistul fotograf Gigi Budiu

Specialistii in educatie si dezvoltare a copilului ne recomanda ca micutii sa mearga la gradinita, deoarece acolo este locul unde copiii se dezvolta psihic isi perfectioneaza diverse abilitati si invata foarte multe lucruri care ii vor ajuta la scoala. Intr-o gradinita, copiii invata cel mai bine sa socializeze!
Cu ajutorul jocurilor de rol, in special, la gradinita copilul isi poate creea si dezvolta abilitatile deja existente, le da curajul de a se exprima precum si interesul pentru anumite meserii. Copilul va recepta foarte repede toate informatiile, adaptate varstei lor.

La gradinita copiii sunt pregatiti cu un bagaj bogat de cunostinte, precum : zilele saptamanii, tarile, animalele, orasele, culorile, forme geometrice si multe altele. Deasemenea, la gradinita invata sa decupeze sa picteze invata limbi straine.

Au fost foarte multe cazuri, inca care, un copil prezenta un comportament timid, introvertit, din cauza lipsei socializarii, sau datorita faptului ca a fost prea „cocolosit” sa spunem in termeni mai cunoscuti. Aici, rolul gradinitei a fost foarte important, intrucat, copiii, la gradinita isi fac primul lor prieten si descopera ce este prietenia. Sunt cazuri, in care copii de 3 ani sufera daca nu sunt bagati in seama ,de prietenii lor.

La gradinita copiii invata cel mai bine sa comunice intre ei. Aici sunt indemnati sa isi exprime ideile si invata sa lucreze in echipa.
Inainte de a-ti inscrie copilul la o gradinita este foarte important sa va  interesati despre persoanele care predau acolo, despre cursurile care se fac, despre conditiile in care sunt educati, cum este preparata mancarea . De preferat, este bine sa vorbiti cu un alt parinte care are un copil deja inscris la o grupa mai mare, la gradinita unde vreti sa inscrieti copilul.

Intr-o scurta vizita la Gradinita Bambi din Arad,  un om cu o inima de aur, artistul fotograf de la Foto Club Arad, si totodata vicepresedintele clubului, domnul Gigi Budiu a surprins cateva momente din gradinita, in care bucuria si fericirea copiilor, care sunt sinceri, naturali si fara inhibitii este perfect „conturata” !

 

 

One comment

  • Emanuel Tet

    E impresionanta activitatea ta multilaterala tu esti peste tot peste hotare te admir foarte tare in primul rind un bun fotograf ddar si organizator de evenimente acuma la gradinita Bravo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *