ATENTIE! E-mail teapa! VEZI despre ce este vorba

In ultimii ani, mai multe persoane au luat „teapa” sa zicem asa, in urma unor telefoane primite, sau in urma unor mesaje, primite  pe telefon, prin care erau anuntate ca au castigat ceva. VEZI care este noua modalitate, pe care o aplica „teparii” !

e-mail teapa

Ati primit un e-mail prin care sunteti anuntat ca ati castigat un sejur gratuit la unul din hotelurile cuprinse intr-o campanie a Programului de Dezvoltare al Turismului Individual European (PDTIE)? MARE grija!

Acesti tovarasi, din PDTIE sunt defapt niste tepari, nu sunt de la Eurest.

Toti utilizatorii conturilor de e-mail sunt anuntati ca ar fi obtinut o alocare de 3 ZILE DE CAZARE GRATUITA, pentru 2 persoane, ce poate fi realizata in orice hotel, care participa in program, numit „Europa fara frontiere” 2013.

In e-mail, se cere utilizatorilor sa se autentifice pe site-ul, asa zisului program si sa confirme participarea si sa treaca adresa de livrare a certificatului.

CE NU stiu utilizatorii este faptul, ca ulterior, li se vor cere o taxa de 58 de lei, dupa care esti FERICITUL UNEI MARI TEPE!

In cazul concursurilor LEGALE, si la care concurentul s-a inscris, castigatorul este ales, in urma alegerii, conform regulamentului. Pentru firmele de turism se specifica in mod clar ce se ofera, ce este inclus in pret si ce nu, si nu se cere nicio taxa suplimentara. Cazul de fata e doar SPAM!
COPIE E-MAIL :
Europa mea fără frontiere

Stimate Utilizator,

cu plăcere vă anunţăm, că aţi obţinut o alocare de cazare pentru 2 persoane în a III Ediţie a Programului de Dezvoltare al Turismului Individual European (PDTIE) „Europa mea fără frontiere” 2013. Scopul programului este încurajarea dezvoltării sectorului turistic, cu accent special pe unutăţile mici şi mijlocii de cazare adică pensiuni şi mici hoteluri din întreaga Europă. În a III Ediţie PDTIE 2013 participă 850 de pensiuni şi hoteluri din România şi alte 13 ţări.

Ai obţinut garantat o alocare de 3 zile de cazare gratuită pentru 2 persoane, ce poate fi realizată în orice hotel, care participă în program. Vă rugăm să vă autentificaţi pe site-ul programului, să confirmaţi participarea şi să indicaţi adresa de livrare a certificatului.

 

CODUL ALOCĂRII DUMNEAVOASTRĂ: Y1G1K-DTA69

Autentificare pe site şi indicaţi adresa de livrare a certificatului de confirmare a alocării.

Alocarea expiră: 2013-11-25 23:59

3 zile de cazare gratuită


Cum foloseşti alocarea?
Alocarea primită este valabilă până la 2013-11-25 23:59 şi este necesară confirmarea înainte de expirarea acestui termin. Pentru a confirma, autentificaţi-vă pe site-ul programului PDTIE, completând chestionarul participantului la program şi indicaţi adresa de livrare a certificatului pentru cazare gratuită. Alegeţi hotelul şi în ziua sosirii arătaţi certificatul, pentru a primi cazare gratuită. Certificatul poate fi folosit în 6 luni.

De ce alocarea expiră?
PDTIE emite 100.000 de alocări pentru persoane alese prin intermediul site-ului de internet şi este obligat să împartă întreaga sumă de certificate până la data de 2013-11-25 23:59. Alocările sunt valabile pe o perioadă scurtă de timp, pentru ca în momentul în care Participantul nu răspunde, PDTIE poate retrimite alocările nefolosite altor persoane.

Vă rugăm să renunţaţi.
Dacă aţi decis să nu confirmaţi alocarea şi doriţi să renunţaţi, vă rugăm să accesaţi renuntare, pentru ca automat să redistribuiţi alocarea unie alte persoane, fără a aştepta expirarea acesteia.

Vă felicităm şi vă dorim o vacanţă minunată!
Grăbeşte-te şi pofită de şansa Ta! Autentifică-te pe site-ul PDTIE.

2.jpg

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *