Ce ar trebui sa faca o firma de servicii de curatenie birouri?

Proprietarii de afaceri isteti sunt experti in taierea costurilor neimportante, pentru a maximiza profitul. Cu toate acestea ei stiu, de asemenea, ca timpul lor este valoros si inteleg si ca timpul angajatilor sai este cel putin la fel de valoros. Atunci cand timpul angajatilor este petrecut efectuand servicii pentru care ei nu sunt angajati, firma pierde bani, de fapt.

Tocmai de aceea este important ca afaceristii sa contracteze servicii comerciale de curatenie birouri care sa se ocupe de acest aspect.

In plus, exista numeroase beneficii in angajarea unei companii de curatenie, pentru ca anagajatii acesteia sunt capabili sa curete sediul tau dintr-un capat in altul , in moduri in care nici tu si nici angajatii tai nu ar putea niciodata. Dar probabil, te-ai intrebat ce fel de servicii inseamna de fapt servicii de curatenie birouri, nu-i asa?

1O companie profesionista de curatenie birouri poate sa faca orice, de la golirea cosurilor de gunoi si stergerea birourilor, pana la stergerea geamurilor si dezinfectarea toaletelor.

Cu toate acestea, acesti profesionisti stiu diferenta dintre a curate si a dezinfecta. Serviciile comerciale de curatenie pot sa dezinfecteze toalete, receptii, Sali de conferinte lasandu-le curate ca lacrima. Pe langa asta ei dezinfecteaza si obiecte care tie sau angajatilor tai s-ar putea sa le omita: scaune, blaturi si chiar clante. Daca angajatii tai ar trebui sa faca aceste lucruri, ei pur si simplu nu ar mai avea timp sa isi faca treaba pentru care i-ai anagajat si ai pierde mai multi bani decat ti-ar fi necesari pentru a plati firma de servicii de curatenie birouri.

Pur si simplu, angajatii profesionisti vor aborda sediul unei firme in moduri in care noi nu am putea niciodata, cu profesionalism. Ca sa intelegi mai bine, cine din firma ta s-ar gandi ca dupa ce sterge scarile se ceruiasca fiecare treapta si chiar si zona vertical dintre trepte? Probabil nimeni, desi acest aspect poate face diferenta  intre curat si murdar. Ca acest exemplu sunt multe, si toate fac parte din curatenia general ace este necesara cel putin o data pe luna in sediul fiecarei companii. Da-le dreptul acestor experti sa iti curete sediul luna si iti puna angajatii la adapost in fata germenilor ce ii pot afecta grav.

Totusi, firmele de servicii de  curatenie  birouri difera in ceea ce priveste calitatea serviciilor, drept pentru care proprietarii de afaceri  ar trebui sa  ia in considerare mai multe aspecte care sa ii ajute sa aleaga firma potrivita.

In plus fiecare afacere este unica si are nevoile sale specific. Mai mult,  fiecare spatiu are particularitatile sale astfel ca poate fi destul de greu de curatat, iar daca nu este suficient de curat, asta se va reflecta cu siguranta in succesul afacerii tale.

Una dintre prioritatile zilnice ale firmei de curatenie o reprezinta toaletele angajatilor. Dupa clantele usilor, toaletele sunt locurile cu cele mai multe bacterii, astfel ca iti pot imbolnavi angajatii si ii pot transforma in cheltuieli. De asemenea bucataria, daca exista una, sau locul in care angajatii isi petrec pauza de lucru este un alt loc care va trebui curatat in fiecare zi.  Si, din moment ce prima impresie conteaza foarte mult, evident ca si parcarile si intrarile trebuie pastrate cat mai curate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *