Cele mai frumoase mesaje de ANUL NOU! ALEGE cele mai minunate mesaje!

ANUL NOU bate la usa, iar Arad Press vine in ajutorul tau, sa-ti fie mai usor sa urezi celor dragi cele mai frumoase urari de An Nou! INTRA si alege cea mai potrivita urare!

Cel mai potrivit mesaj pentru matusi :

„Aho Aho, e Anul Nou
Si gaina-i fara ou
Si cucosu’ fara gusa,
Da-mi si mie un leu matusa!
La Multi Ani, 2013!”

Pentru toti prietenii:

„Va doresc de 2013 ori cate 12 luni de succes, 52 de saptamani de realizari, 365 de zile reusite, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute inspirate. La Multi Ani!”

„Fara fite, fara poante, la multi ani cu sanatate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Previziuni meteo de Revelion 2013: Ploaie de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

„Cheile mici deschid usi imense, cuvinte simple exprima ganduri alese, zambetul tau vindeca inimi triste, asa ca zambeste in continuare ca sa nu umplem batiste. Un An Nou Fericit!”

„In 2012, au fost momente in care te-am deranjat, te-am facut sa suferit, te-am suparat, te-am enervat, te-am facut sa urli de frustrare… Iar astazi vreau doar sa-ti spun… ca am de gand sa continuu si in 2013.”

„Iti doresc sa ai duminici dulci, luni luminoase, marti minunate, miercuri magnifice, joi jucause, vineri voioase, sambete superbe si un An Nou Excelent!

ARAD PRESS Va ureaza sa aveti An Nou Fericit, plin de realizari, bucurii si sanatate! Zambetul nu uitati sa-l daruiti in fiecare zi, celui ce va iasa in cale, iar inimile voastre sa fie astfel vindecate!

LA MULTI ANI 2013!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *