Clasa pregatitoare si clasa I,un MARE OF pentru parinti!

CLASA PREGATITOARE SI CLASA I. In prima saptamana de inscrieri in clasa pregatitoare si clasa I, au fost inregistrate peste 67.ooo de cereri. Dintre acestea, peste 58.844 au fost pentru copiii care vor implini sase ani inainte de 1 septembrie si 8.649, pentru copiii care vor implini sase ani dupa aceasta data. inscrieri clasa pregatitoare si clasa I

Inscrierile in invatamantul primar, pentru anul scolar 2013-2014 au inceput de marti, 2 aprilie si se vor incheia  luni 22 aprilie, fiind prima etapa. Parintii isi pot inscrie copiii, in fiecare unitate, de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 20.00, iar sambata intre orele 08.00 si 13.00. Deasemenea ei se pot programa, pentru a evita aglomerarea.

Listele cu copiii inscrisi se vor face in data de 29 aprilie, la sediul fiecarei unitati de invatamant, pe site-urile scolilor, acolo unde acestea exista, ale inspectoratelor scolare judetene.

In perioada 8-17 mai incepe a doua perioada de inscriere si este destinata doar copiilor care nu au fost cuprinsi  intr-o unitate de invatamant dupa prima etapa. Lista finala va fi publica in data de 24 mai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *