CRIMĂ înfiorătoare la Tauț ! CRIMINALUL retinut pentru 29 de zile !

TAUȚ. Sâmbătă seara, în jurul orelor 19.00 în comuna Tauț a avut loc o crimă înfiorătoare, care a fost comisă în fața a doi minori! AFLĂ ce s-a întâmplat !

crima la Taut

Viața unei mame, pe nume Gal Viorica de 36 de ani, din Comuna Tauț din județul Arad, avea să fie luată, într-un mod tragic, în fața copiilor. Fostul ei soț, pe nume Moise Dumitru i-a fost călău!

Sâmbătă seara, în jurul orelor 19.00 a urmărit-o pe femeie, pe stradă și a atacat-o prin surprindere, aplicând 5 lovituri cu cutițul, 3 în zona gâtului și 2 în zona toracelui, partea stângă, care i-au secționat cordul. Decesul a avut loc imediat, în plină stradă, în fața a două dintre cele 3 fiice ale sale( 5 ani și 7 ani).

„Autorul a fugit de la locul faptei și se sustrage urmăririi penale, iar în continuare se fac cercetări în vederea depistării sale, fiind dat în urmărire generală” declară Procurorul șef Codrin Gavra.

Se pare că, datorită violențelor soțului asupra femeii cât și a copiilor, victima s-a decis în vara acestui an, să îl părăsească și a hotărât să se mute la părinții ei. Din acel moment, atât pentru femeie, cât și pentru cei trei minori ai ei, a inceput coșmarul.

Bărbatul o urmărea, o teroriza agresând-o în repetate rânduri, pentru a o determina să se întoarcă la el. La postul de poliție, din comuna Tauț au fost făcute și reclamații , Moise Dumitru fiind chiar și trimis în judecată, de către Parchetul Ineu, pentru vătămare corporală.

CINE se face vinovat pentru tragedia care a avut loc? NEPASAREA? JUSTITIA? Intrebari, la care nu stim daca vor fi gasite rapsunsuri, insa cu siguranta, la care cineva va trebui sa raspunda, atunci cand cele trei suflete, nevinovate, vor plange in prag de Sarbatori, fara mama, fara tata…

9 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *