„Cu Tzoagla pe Dig 2.0” la Chisineu-Cris !

CHISINEU-CRIS. Marele  Eveniment “Cu tzoagla pe dig 2.0” este o cursă de biciclete ce se va desfăşura pe un traseu de 50 km, duminica 4 august 2013, cu plecare la ora 09.00. VEZI care este traseul !Cu Tzoagla pe Dig 2.0

Cursa se va desfăşura pe traseul : Chișineu-Criș – Vama Vărșand – Chișineu-Criș, iar STARTUL se va da în zona cunoscută drept “La Vad”, la capătul străzii Teilor către râul Crișul Alb, urmând să dureze aproximativ 3-4 ore.

Evenimentul este organizat de Asociația EcoStuff România. A doua ediție a evenimentului, cea din 4 august, este realizată în parteneriat cu Asociația Studenților Informaticieni din Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad (ASI UVVG), iar primii 50 de participanți vor primi tricouri din partea organizatorilor.

,,Prin proiectul „Cu Tzoagla pe Dig 2.0” promovăm mișcarea in aer liber, de aceasta data cu bicicletele, încercăm să declanșăm în rândul tinerilor dorința de a se rupe câteva ore din fața calculatorului și de a face puțin sport,, a declarat Radu Rusu din partea EcoStuff  România.

afis

,,Calculatorul și Internetul este astăzi indispensabil la locul de muncă, un mediu de comunicare, divertisment interactiv și nu numai, dar toate aceste beneficii vin și cu un mare dezavantaj, cel al problemelor de sănătate cauzate de statul îndelungat la calculator. Prin acest eveniment dorim să încurajăm tineri să adopte un stil de viață sănătos și activ, prin integrarea unui sport regulat precum ciclismul,, a adăugat Radu Brănișcan, președintele ASI UVVG.

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului creat pe facebook –

http://www.facebook.com/events/133512226855595/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *