Cu un job in videochat ajungi departe

Cate dintre noi nu isi doresc cei mai frumosi pantofi, cele mai frumoase haine, masini sau case dupa pofta inimii? Banuiesc ca foarte putine, pentru ca visul majoritatii oamenilor este sa aiba o viata buna, si pentru majoritatea dintre noi asta inseamna o viata buna: un loc de munca, ori chiar o afacere proprie, o casa frumoasa, o familie vesela si sanatoasa si multe multe alte accesorii ce pot fi diferite in functie de varsta, gen sau stil personal.

Totusi, la fel de important este de unde incepi. Un inceput glorios se poate termina in doua feluri: si mai glorios sau, dimpotriva, dezastruos. Parcusul pe care il alegem, fiecare dintre noi depinde in primul rand de situatiile si alegerile pe care le facem, iar de acest parcurs depinde intreaga noastra viata.

Pe de alta parte, un inceput timid si poate nu asa de plin de succes cum ti l-ai imaginat poate sa te duca pe culmile succesului, spre finalul „calatoriei”. Totul consta in incercarea de a discerne ce anume iti doresti de la viata, ce vrei sa faci pentru a obtine acest lucru precum si cum sa ajungi acolo la timp. Nu ma intelege gresit, exista un timp pentru toate, astfel ca pentru tine poate fi mai devreme, sau mai tarziu. Asa ca nu-ti fie teama ca vei ajunge prea tarziu, vei ajunge exact la tanc.

Cel mai important insa nu este sa ajungi, ci cum ajungi acolo unde ti-ai dorit. Primul lucru pe care trebuie sa il intrebi este ce anume esti pregatita sa faci pentru a ajunge la telul tau. Pentru unele fete raspunsul va fi simplu si foarte usor de exprimat: orice. Si nu este nimic rau in asta. Daca esti dispusa sa muncesti pentru visul tau, atunci eu am gasit modul cel mai placut si mai rapid sa strangi banii de care ai nevoie pentru a-ti indeplini visul. Tot ce iti trebuie este un job in videochat care sa te propulseze pe culmi la care nu te-ai gandit. Poate ca nu este solutia la care te asteptai, dar un job in videochat poate fi modalitatea cea mai simpla de a-ti transforma visele in realitate. Nu ma crezi? Eu am incercat si nu regret. In putin peste un an am reusit sa economisesc destui bani incat sa imi cumpar o garsoniera, pe care am transformat-o in mica mea afacere cu accesorii. Nu trebuie sa platesc chirie, iar daca nu are succesul pe care il sper, pot oricand sa ma reorientez si sa o transform in locuinta pana una-alta.

Daca este ceva ce am invatat in toti anii de cand am devenit independenta este faptul ca nimic nu ramane nerezolvat. Intr-un fel sau altul, lucrurile se rezolva, ajung sa fie ceea ce trebuiau sa fie de la inceput si daca nu esti multumita cu parcursul tau poti oricand sa il schimbi. Desigur ai nevoie de ceva timp si putin mai mult curaj pentru a te mentine pe traseul stabilit, insa odata ce ai intrat in ritm, vei vedea ca nimic nu este mai simplu ca mersul pe drumul tau. Important este sa continui sa cresti, si sa faci acest lucru prin orice mijloc, chiar si printr-un job intr-un studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *