Cum alegem tipul de tigla metalica – Tigla metalica Prahova

Primim de la natura cele mai spectaculoase incercari si de aceea acoperisul casei noastre ar trebui sa fie destul de rezistent. De la o simpla adiere a vantului, patrunderea razelor soarelui pana la gerul aspru sau grindina furioasa, toate aceste fenomente atmosferice ne pot deteriora acoperisul. Pentru un camin fericit, trainicia casei este un aspect foarte important si trebuie tratat cu mare seriozitate.

Tigla metalica Prahova este una dintre optiuni pentru a va acoperi casa. Avantajul principal al acestui tip de tigla este faptul greutatea este scazuta. Tigla metalica cantareste in jur de 4,5 kg/metru patrat si este o tigla metalica ieftina. Datorita acestui fapt, tigla metalica duce la reducerea costurilor  si ofera o structura de rezistenta. Datorita faptului ca este un material metalic este clar ca si rezistenta este de durata. Tigla metalica Prahova poate avea o durata de viata cam de 60 de ani asta in czul in care nu doriti sa o dati jos pentru ca v-ati plictisit de culoarea deja aleasa si vrei un nou aspect pentru acoperisul dumnevoastra. Bineinteles trebuie si sa va permita bugetul. Desi este o tigla metalica ieftina nu cred ca va permiteti sa o schimbati ori de cate ori va plictisiti de ea si doriti sa incercati ceva nou.

Daca alegeti tigla metalica Floresti trebuie sa stiti faptul ca aceasta nu necesita cheltuieli de intretinere  si nu formeaza muschi asa cum se intampla in cazul altor tipuri de tigla. Alaturi de un pret scazut, tigla metalica Floresti vine si cu o mare varietate de culori. Montajul acestei tigle  este destul de usor de realizat dar asta nu inseamna ca o puteti monta chiar dumneavoastra ci aveti nevoie de specialisti in domeniu. Acoperisul dumneavoastra trebuie sa arate impecabil, ba mai mult trebuie sa fie bine montat ca sa va ofere protectie la standarde ridicate.

tigla metalicaTigla metalica prezinta rezistenta la ploaie, vant, ninsori, mucegai si datorita acestui fapt nu va fi deteriorata de catre aceste fenomene. Pentru faptul ca este un material destul de usor si rezistent, tigla metalica poate fi considerat cel mai bun tip de invelitoare. In cazul unui acoperis de 200 metri patrati se va aseza o greutate de 1000 kg spre deosebire de celelalte tipuri de tigla care sunt mult mai grele si pot ajunge chiar si la 10 000 kg. Etanseitatea perfecta a tiglei metalice Prahova se asigura prin sistemul de prindere datorita prinderii cu suruburi autofiletante. In acest fel eranseitatea va fi perfecta si nu va permite scurgeri de apa sub invelitoare.

Tigla metalica Prahova prezinta si un grad destul de ridicat de rezistenta la propagarea si raspandirea focului.

Daca este sa vorbim despre estetica acestui tip de tigla, putem spune ca reuseste sa puna in evidenta frumusetea cladirii mai ales cand se alege o culoare potrivita stilului in care s-a construit casa. Trebuie sa se tina cont si de anexele din jur dar si de micile detalii care pot evidentia in mod pozitiv. Puteti alege dintr-o varietate de culori de care tigla metalica Floresti dispune, iar gama de forme este si aceasta variata.

Datorita faptului ca acest tip de tigla este creat din metal un dezavantaj ar fi faptul ca ofera putina termorezistenta. In caz de ger nu are atat de mare putere de a proteja.

De regula se alege tigla metalica pentru a se acoperi case cu arhitectura mai moderna asa ca daca detineti o astfel de casa cea mai buna alegere ar fi tigla metalica Prahova.

Puteti opta pentru un acoperis din tigla metalica in culori si nuante clasice sau moderne, cu strat lucios sau mat pentru un acoperis frumos si eficient gata sa va protejeze vreme indelungata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *