Micutii de la Gradinita „Bambi” au impartit cadouri !

ARAD. Vineri 20 decembrie a fost o zi plina de bucurii si dorinta de a darui. Prescolarii Gradinitei „Bambi”, din Arad au impartit daruri „bunicilor” de la Centrul de ingrijire pentru Persoane Varstnice Arad, precum si copiilor de la Centrul de Primire Urgente Minori Arad. VEZI mai multe imagini !

daruri pentru bunici si copii

Ziua de vineri a fost o zi incarcata pentru micutii de la Bambi, care au avut rol de ” Mos Craciun” si au impartit daruri, aducand putina bucurie in sufletele „bunicilor” de la Centru, cat si copiilor de la Centru de Primire Urgente Minori. Educatoarele i-au educat pe cei mici, in spiritul dragostei fata de aproapele nostru si mai ales in cel de a darui celor nevoiasi.

Bucuria de a darui este greu de exprimat in cuvinte, insa imaginile spun mai multe decat putem redacta noi, in cateva propozitii.

Directoarea Gradinitei Bambi, doamna profesoara Istrate Corina, le multumeste parintilor care au venit in sprijinul gradinitei si au donat haine,jucarii,dulciuri si alimente, care au fost daruite de catre copii si le ureaza pe aceasta cale Sarbatori Fericite si un An Nou fericit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *