Descoperire uimitoare!

Potrivit Daily Mail  intr-un oras aflat la 900 de kilometri de Mecca, un arheolog german a facut o mare descoperire, care va schimba istoria religiilor! Afla despre ce este vorba! sursa foto: Daily Mail

Germanul crede că a descoperit un basorelief creştin in oraşul sfânt al musulmanilor. Cu siguranta aceata descoperire va rasturna teoriile care spun ca in aceasta regiune ar fi existat o singura religie.

Paul Yule crede că ceea ce a găsit în oraşul Zafar ar fi rămăşiţele unui imperiu creştin, datat din jurul anului 530 d.Hr., în epoca Profetului Mohamed.

Basorelieful descoperit, înfăţişează un urmaş al africanilor, care au venit aici din Etiopia, în jurul anului 525, pentru a propovădui creştinismul. Personajul este desculţ, motiv pentru care experţii cred că era un creştin copt. Pe cap are o coroană similară celei purtate de liderii creştini, din Etiopia.

Conduşi de regele din Aksum, aceştia au cucerit o mare parte din Zafar, Peninsula Arabia, pe care au pus stăpânire, o perioadă. În Zafar locuiau deopotrivă creştini, iudei şi musulmani, iar condiţiile de viaţă eraextrem de bune. Convieţuirea celor trei religii a luat sfârşit în jurul anului 520, când arabii au hotărât să oprească răspândirea creştinismului şi au început conflictele cu celelalte religii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *