Doteaza-te cu cei mai buni dezinfectanti de maini

Mainile sunt partile din corp care sunt cele mai predispuse intrarii in contact cu bacteriile sau cu virusurile. Le folosim in permanenta pentru a deschide usa, pentru a le duce la gura atunci cand tusim, pentru a apuca diverse obiecte sau lucruri neigienizate.

In permanenta suntem predispusi acestor riscuri si singura solutie este sa ne dotam cu diverse produse dezinfectante pe care sa le folosim inainte sa mancam, inainte sa ne atingem fata. Asa ca nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza si tu cei mai buni dezinfectanti de maini. Elimina riscul de a intra in contact cu bacteriile, cu microbii si virusurile prin folosirea cat mai frecventa a acestor dezinfectanti.

Cand sa folosesc acesti dezinfectanti de maini?

Pentru a elimina cat mai mult din riscurile la care te supui zilnic, cel mai bine ar fi sa ii folosesti inainte sa mananci, pentru ca inevitabil poti contamina mancarea si poti contacta usor boli. Ar fi bine sa il folosesti inainte de a patrunde in propria locuinta pentru a evita raspandirea bacteriilor pe clantele usilor si chiar pe a obiectelor din interior.

Poti folosi aceste produse si in momentele in care iti simti mainile murdare, pentru a le reda prospetimea de care au nevoie. Este recomandat sa fie folosite inainte de orice contact al mainilor cu fata, pentru ca din acel punct, bacteriile si virusurile se pot raspandi foarte usor si pot intra in organism.

De asemenea, aceste produse dezinfectante pot si folosite si dupa ce am tusit sau stranutat si nu am avut la indemana un servetel. Eliminam orice bacterie care ar putea sa se fi atasat de mana noastra, neexistant astfel riscul de a o transmite si persoanelor dragi.

In zilele noastre, un dezinfectant a devenit un produs foarte frecvent utilizat prin faptul ca este de foarte mare ajutor. Cu cat ne mentinem o igienta cat mai curata, cu atat vom tine sub control diversele bacterii sau diversele virusuri cu care putem intra in contact.

In plus, este si normal sa vrem sa ne protejam cat mai bine atat pe noi, cat si pe cei dragi din jurul nostru.

Asa ca achizitioneaza si tu dezinfectanti de maini cu un procentaj cat mai mare de succes. Fiti atent ca pe eticheta sa fie mentionat faptul ca acel produs contine alcool, pentru ca acesta este un ingredient important in uciderea bacteriilor si a virusurilor. Nu achizitionati astfel de produse daca pe eticheta nu sunt notate ingredientele sau daca nu contin alcool, exista o posibilitate destul de mare ca acestea sa nu fie eficiente.

Nu trebuie ca niciun astfel de produs pe care il folosim sa ne creeze impresia de falsa siguranta, pentru a atunci vom fi, de fapt, si mai expusi pericolelor. De asemenea, nu trebuie nici sa neglijam procesul de curatare frecventa a mainilor. Atingem zilnic multe suprafete care pot fi infectate (bara de la autobuz, spatarul scaunului, ecranul telefonului mobil, clantele usilor, documente, cand dam mana cu prietenii) si este de responsabilitatea noastra de a ne dezinfecta cat mai des si dupa fiecare astfel de activitati.

In concluzie, pentru a elimina multe din riscurile la care suntem supusi zilnic in ceea ce priveste bacteriile si virusurile, alege sa achizitionezi si tu dezinfectanti de maini pentru a-ti putea dezinfecta mainile frecvent. Este important ca aceasta grija sa ne intre in obisnuinta, pentru a ne putea proteja atat pe noi, cat si pe cei din jurul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *