Afla castigatorul CONCURSULUI „Accepta, Iubeste, Ajuta” !

Arad Press a ales cea mai frumoasa urare primita, premiul fiind un BILET la Spectacolul „Accepta, Iubeste, Ajuta” ce va avea loc pe data de 9 ianuarie 2013 la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad. Afla cine este castigatorul pe adresa de facebook : https://www.facebook.com/ComunicateDePresaArad. Intra pe adresa de facebook: ComunicateDePresaArad si AFLA castigatorul concursului!  

Continue reading »

Accepta, Ajuta,Iubeste! Eveniment caritabil pe 9 IANUARIE 2013! Participa si tu!

ARAD. Miercuri 9 ianuarie 2013, incepand cu orele 19.00, la Teatrul Clasic ” Ioan Slavici” Arad, va avea loc, primul spectacol caritabil al anului 2013! Acest mare EVENIMENT CARITABIL va avea loc la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, cu scopul de-a ajuta familiile ce au copii cu tulburari de spectru autist. Ca invitati speciali la acest spectacol sunt:

Continue reading »

Ultima plimbare!

2012-08-26  19:43:17 ARAD. Astazi a fost ultima plimbare cu trenuletul turistic prin oras. Timp de o saptamana, cu ocazia Zilelor Aradului, trenuletul a facut turul orasului cu copii si nu numai. Bucuria copiilor de-a se plimba cu trenuletul este imensa, dovada fiind nmarul mare de copii prezenti si astazi vis-a-vis de Primarie de unde se putea lua trenuletul. Anul acesta […]

Continue reading »
1 2