„Folk la Lumina Lumanarii” aflat la prima editie !

ARAD. Duminica seara, incepand cu orele 20.00, in Club Nerv a avut loc „Folk la Lumina Lumanarii”, care s-a aflat la prima editie. Mangaieri melodice si liniste sufleteasca, cam la acest lucru s-a rezumat o seara deosebita, petrecuta alaturi de oameni minunati. Doua eleve de la Liceul de Arta „Sabin Dragoi” au cantat live, VEZI despre cine este vorba!
Folk la Lumina Lumanarii
Cei prezenti au avut parte de superba performanta live a celor doua gemene, Ana si Maria Jula, in prezent eleve la Liceu de Arta « Sabin Dragoi ». Capul de afis al evenimentului care ne-a impresionat enorm, au fost doi oameni de exceptie, veniti tocmai din Bucuresti, Anamaria Maranda (voce) si Constantin Neculae (chitara).
Un „contrast” minunat care timp de doua ore a emotionat publicul pana la lacrimi, s-au cantat piese proprii, cover-uri si au recitat poezii a mai multor poeti atat nationali cat si locali. Maestria lui Laie si vocea angelica a Anamariei s-au contopit senzational cu lumina lumanarilor ce s-a asternut in toata locatia.
In pauza au avut loc recitale de poezii si chiar proiectii, care deasemenea au impresionat publicul care a aplaudat entuziasmat. Gazda evenimentului a fost nimeni altul, decat Nelu Pitic, o personalitate de exceptie in randul folk-istilor si nu doar atat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *