IDEI stralucitoare pentru DINTII INGALBENITI!

DINTII INGALBENITI. Una dintre problemele cel mai des intalnite, este ingalbenirea dintilor. Un lucru este bine de stiut: nu albirea lor, este cea mai buna si cea mai sanatoasa, solutie. AFLA cateva IDEI care te pot ajuta sa ai dintii albi! imagine dinti

Atat cafeaua, cat si ceaiul, sucurile colorate,fumul, si anumite medicamente si alimente intens pigmentate isi pot lasa amprenta lor colorata, pe smaltul dintilor. Potrivit unui stomatolog renumit, si antibioticele pot pata dintii. DE RECOMANDAT:

SPALAREA PE DINTI DUPA FIECARE MASA. Daca dintii sunt spalati cat mai des cu putinta si sansele sunt mai mici, ca ei sa se pateze.

DINTII TREBUIE SPALATI CU GRIJA. Un periaj ultraagresiv, poate inlatura smaltul dintilor, expunand dentina, care este de culoare mai inchisa.

SLEFUITI CU BICARBINAT DE SODIU. Amestecati bicarbonatul cu apa de gura, pe baza de apa oxigenata(disponibila in farmacii), atat cat sa obtineti un amestec asemanator cu cel al pastei de dinti. Spalati normal, pana la indepartarea petelor.

CLATITI FRECVENT. Dupa fiecare masa, indepartati resturile de mancare de pe dinti, prin clatirea lor.

ATA DENTARA. Foarte utila s-a demonstrat a fi si ata dentara, in cazul in care nu aveti posibilitatea sa clatiti gura dupa fiecare masa. Este practica si usor de purtat la dumneavoastra.

TRECETI LA PERIUTA ELECTRICA. Aceste periute par a avea mai mult succes decat periutele manuale.

FOLOSTITI O APA DE GURA ANTIBACTERIANA. Toate apele de gura sunt foarte bune pentru clatire, iar cele cu actiune antibacteriana reduc placa de care se ataseaza petele.

FOLOSITI O PASTA DE DINTI CU EFECT DE ALBIRE SAU GEL DE ALBIRE.  Peroxidul din pastele de albire, ajuta la doar o usoara albire a dintilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *