VERNISAJUL Foto Clubului Arad, o expozitie de un real succes!

ARAD. Seara de joi 27 decembrie a fost o seara minuata, oferita de Foto Club Arad, in cadrul vernisajului de fotografie „Orasul Meu”, care a avut loc la Sala Clio.

Toti cei prezenti la expozitia de fotografii au avut deosebita placere de-a vedea imagini deosebite ale fotografilor aradeni cat si a colegilor Foto Clubului Arad, din alte orase. La inceputul vernisajului a vorbit domnul Ioan Kett Groza.

„A fost o expozitie reusita cu fotografii remarcabile. O nota in plus a fost dat de Ricardo Caria si de Iulia Bock , care au cantat mirific. Multumim tuturor participantilor si le urez un An Nou Fericit! si lumina buna tuturor fotografi ai Foto Clubului Arad si nu numai! ” spune domnul Gigi Budiu, vicepresedintele Foto Clubului Arad.
Deasemenea, presedintele Foto Clubului Arad,domnul Boran Mircea, intrebat fiind de reusita acestei minunate seri a marturisit pentru Arad Press : „Parerea mea este ca a fost un eveniment deosebit pentru faptul ca au participat mai multi colegi din tara cu imagini deosebite, dl. prof. Ioan Kett Groza ne-a tinut inca o data o lectie de arta de care avem atat de multa nevoie fiecare dintre noi, Ricardo , dar si Iulia ne-au umplut inimile de bucurie cu vocile lor, dar si, nu in ultimul rand , din cauza faptului ca foarte multi prieteni ne-au facut onoarea si placerea sa fie prezenti la aceasta ultima intalnire din aceste an. Tuturor le doresc, in numele meu, dar si a colegilor de la Foto Club Arad: SARBATORI FERICITE , LA MULTI ANI SI TOT BINELE DIN LUME !
„Aradul, văzut prin lentilele artiştilor care-l iubesc, e aşa cum trebuie să fie la modul ideal: un conglomerat de culori minunat asortate la arhitecturile clădirilor, la longevitatea străzilor, la parcurile naturale, la eternitatea Mureşului. Valoarea lucrărilor prezentate de Foto Club Arad rezidă din emoţia acestor intersecţii poetice” spune cu o privire blanda ,scriitorul Lucian Valeriu.
Vernisajul s-a incheiat cu un duet extraordinar intre Ricardo Caria, care a fost invitatul special al acestei seri si Iulia Bock, o voce tanara, pura care a incantat inimile celor prezenti.
„Buna ziua Andrada, seara de ieri a fost una deosebita pentru mine, unde am putut sa intalnesc oameni sufletisti, pasionati de arta sa, si unde am avut sansa sa fac si ce imi place mai mult, sa cant. Mi am simtit foarte bine, piesele alese au fost de suflet pentru un eveniment deosebit, sper ca oameni prezenti au fost bucurosi de prestatia mea si a lu Iulia Bock, o prietena de a mea care o sa canta si la Teatru in Ianuarie! Va doresc un An Nou Fericit tuturor!” a spus Ricardo Caria, pentru Arad Press, fiind contactat telefonic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *