IMPREUNA putem salva o VIATA! Concert umanitar in Club Flex!

ARAD. Vineri, 22 martie, incepand cu orele 20.00, sunteti asteptati in Club Flex, pentru a participa la un Eveniment foarte important, care poate schimba viata unei persoane! Concert

Incepand cu ora 20:00 va avea loc un Concert Umanitar ,sustinut de The Weekend Band, Luci Chîrlan si Cosmin Harbei (Corso), in vederea unei strangeri de fonduri pentru doamna Aurora Henderson, o femeie care odata era plina de viata si zilnic cu zambetul pe buze. Acum, lupta din rasputeri impotriva uneia dintre cele mai raspandite maladii din Europa, si anume: cancerul de col uterin.

Fiul ei, David impreuna cu o mana de oameni au reusit sa organizeze un acest Concert Umanitar, in speranta ca oamenii vor raspunde apelului disperat, de a-si salva mama care in momentul de fata se afla intr-un stadiu foarte avansat (Stadiu 3A/4A).

„Sunt multi oameni cu suflet mare care vor sa ajute si care nu raman indiferenti la astfel de tragedii. Ii rog doar sa se gandeasca, o secunda, ce ar face daca propria lor mama s-ar afla în situatia aceasta. Facem orice si ne agatam de orice sansa!” a spus cu determinare, David Craciun, fiul Aurorei.

Zilnic sase romance mor din cauza cancerului de col uterin, iar conform statisticilor, Romania ocupa locul fruntas in Europa, in topul deceselor, cauzate de aceasta maladie !

Persoanele care vor sa intinda o mana de ajutor lui David, ca sa-si salveze mama, o pot face la unul din conturile Raiffeisen Bank afisate mai jos pe numele Henderson Aurora

si

in Club Flex, la Concert, unde veti avea la dispozitie , O URNA SPECIAL , amenajata pentru acest caz !

RON: RO12 RZBR 0000 0600 1542 9288

EUR: RO71 RZBR 0000 0600 1542 9293

Pentru orice informatie legata de acest caz, poate fi contactat David Craciun la nr.de tel. 0757/776686

Ajuta-ne sa o ajutam! Sa-i dam Aurorei o sansa la viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *