INAMICUL SOFERILOR pe drumul dintre ARAD SI FELNAC! SPUNE PAREREA TA, legat de drumurile din judet!

FELNAC. Sosele din judetul Arad, arata din ce in ce mai rau. Gropi la tot pasul, anvelopele, care sufera primele, impactul cu drumul, capetele de bara, pivotii, casetele de directie, bucsele sunt cateva dintre piesele pe care soferii si le distrug pe drumurile judetului Arad. PERICOL pe drumul ARAD-FELNAC

La intrare in Felnac, judetul Arad, in panta, unde nu este vizibilitate, o groapa mare, cat este drumul de lat, nu se poate ocoli, ii surprinde neplacut pe soferi. Sunt soferi care cunosc locul deja, si merg cu 5 km/h, insa soferi care sunt din alte zone ale tarii, si nu cunosc drumul, sunt la un pas de tragedie, avand in vedere ca acea GROAPA ESTE LIPSITA DE VIZIBILITATE!

Ma inteb: CINE SE FACE TOTUSI VINOVAT?

Tot drumul de la Arad-Felnac, este o adevarata aventura, soferii fiind nevoiti sa ocoleasca la fiecare metru” aceste obstacole”, care din nefericire, mai ales pe timp de noapte, pot deveni un REAL PERICOL pentru viata atat celor aflati in trafic, cat si a pasagerilor sai.

 

One comment

  • Gheorghe Cresta

    Si de drumul Arad – Siria nu spuneti nimic ? Ala va place ? Dezastrul de acolo e mult mai lung si totul dureaza deja de mult mai mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *