Informatii relevante despre promovare online

Atunci cand veti dori sa aveti succes in mediul online, este necesar sa tineti cont de anumite aspecte cat se poate de importante, si din acest motiv in cele ce urmeaza vom vorbi despre informatii relevante despre promovare online, chestiuni pe care multi dintre noi le trec cu vederea,  desi ajuta foarte mult. Pe langa celelalte metode de promovare si optimizare seo pe care suntem convinsi ca le stiti in acest articol vom vorbi despre cateva aspecte importante precum meniul de navigare, si detalii despre responsive design. Pentru inceput, trebuie sa va spunem ca este foarte important ca acest meniu de navigare sa fie unul cat se poate de simpla si descriptiva, deoarece in aceste conditii va fi mult mai usor de parcurs de catre vizitatorii care se pot transforma oricand in clineti.

In cazul in care acestia vor gasi pe site-ul dumenavoastra un meniu de navigare greoi, care nu prea ii ajuta sa gaseasca mai repede ceea ce isi doresc, atunci este posibil ca acestia sa paraseasca foarte repede site-ul si nu se vor mai intoarce. De cele mai multe ori in cazul site-urilor, meniul de navigare este amplasat in partea de sus a paginii, intr-o pozitie orizontala, sau verticala in stanga sau in dreapta paginii. In cazul in care detineti un site si va ganditi cum sa pozitionati aceste pagini, atunci trebuie sa aveti in vedere ca dupa diferite studii, metodele prezentate mai sus sunt cele mai indicate, si functioneaza cel mai bine, vizitatorii fiind multumiti de ceea ce vad. O firma de promovare online va sti acest lucru, si cu siguranta echipa cu care veti colabora in acest sens e pricepe si la web design iar in aceste conditii nu ramane decat sa va expuneti dorintele si cerintele pentru ca pagina principala sa arate asa cum va doriti. Apoi, in ceea ce priveste meniurile de tip flyout si dropdown despre acestea putem spune ca sunt ceva mai pretentioase si trebuie asezate mai cu grija prezentand un grad superior de dificultate atat pentru realizarea lor cat si pentru navigare. In ceea ce priveste numarul de itemi din meniu, acestia trebuie sa fie undeva intre 6-7 pagini, pentru a se putea naviga in cele mai bune conditii, si pentru a nu ingreuna inutil site-ul. De asemenea aveti posibilitatea sa organizati si paginile in categorii in functie de campurile tinta pe care credeti ca le cauta vizitatorii in functie de produsele si serviciile pe care le oferiti.

Spuneam la inceputul articolului ca vom vorbi putin si despre ceea ce inseamna responsive design, iar in aceste conditii putem adauga ca daca veti tine cont de aceste detalii, atunci vor putea intra pe site-ul dumneavoastra mai multi vizitatori. Asta deoarece acestia vor avea ocazia sa intre si de pe smartphone, computer, tableta, si alte asstfel de dispozitive, si din acest motiv este indicata aceasta varianta de responsive design. Trebuie sa priviti aceasta varianta a site-ului ca pe o prioritate, deoarece multe persoane pot intra pe site, de pe aceste dispozitive mobile. Pentru toate aceste lucruri, in cazul in care veti dori ca lucrarile sa fie realizate in cele mai bune conditii cu cele mai bune rezultate, atunci puteti apela la cei de pe promovarew.ro, deoarece cei de aici se pricep foarte bine la ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *