Inregistrarea unui apartament pe Booking, o metoda de dezvoltare a afacerii

Atat in zonele cu potential turistic ridcat, cat si in marile orase cu potential economic, inchirierea apartamentelor sau a garsonierelor in regim hotelier a devenit o practica din ce in ce mai des utilizata.

In primul rand, vorbim despre o motivatie de ordin financiar, deoarece suma obtinuta in urma inchirierii in regim hotelier este mult mai mare comparativ cu suma obtinuta din inchirierea unei singure persoane pe termen lung.

Imobilele ce se incadreaza in aceasta categorie sunt pe placul turistilor, deoarece ei dispun de conditii foarte bune de cazare, dar si de alte faciliati, comparativ cu hotelurile. Spre exemplu, apartamentele sunt mai spatioase si sunt  prevazute cu bucatarii, ceea ce este un aspect important pentru vizitatori, care isi pot pregati singuri mesele si nu mai trebuie sa mearga de fiecare data la restaurante. Fiecare detaliu de acest gen face diferenta, deoarece sunt multi turisti care nu aloca un buget foarte mare pentru vacanta, dar asta nu inseamna ca nu isi pot gasi un apartament de inchiriat unde sa se simta confortabil.

Detinerea mai multor apartamente sau garsoniere atrage cu sine profituri foarte mari, ceea ce inseamna ca vorbim despre o afacere favorabila. Insa aceasta nu este o regula, chiar si dintr-un singur imobil putem obtine venituri bune. Totul tine de promovarea serviciilor, pentru a avea in permanenta clienti.

Booking este si o platforma de tip home sharing, nu doar pentru hoteluri sau pensiuni, ceea ce inseamna ca serviciile se adreseaza unei game variate de utilizatori. Acest site este securizat si coordonat de specialisti in domeniul web, ceea ce inseamna ca totul decurge in paramentri optimi.

Inregistrarea apartamentului pe Booking semnifica un nou inceput pentru afacerea pe care o detinem, datorita faptului ca putem obtine venituri mai mari si un numar constant de turisti.

Apartamentele situate in zone accesibile au un grad de ocupare aproape de 100%, ceea ce inseamna ca sunt in preferintele turistilor.

Sa nu uitam de faptul ca unele persoane pot sa calatoreasca si in interes de serviciu, nu doar pentru a vedea zone noi. Acest lucru inseamna ca au nevoie de un loc de cazare cat mai aproape de centrul orasului, pentru a ajunge imediat la destinatia indicata. Apartamentele constituie pentru aceasta categorie, varianta cea mai buna, atat datorita conditiilor foarte bune, cat si datorita faptului ca au parte de liniste si se pot odihni corespunzator.

Romania este o tare ce dispune de multe zone absolut superbe, dar care nu sunt promovate pe cat ar trebui. Prin Booking, ofertele de cazare ajung sa fie cunoscute in toate colturile lumii, datorita faptului ca sunt traduse in aproximativ 42 de limbi.

Prin urmare, exista sanse foarte mari sa avem parte si de clienti straini, care sa ne recomande si prietenilor, iar in acest mod se formeaza o intreaga retea de turisti ce revin ori de cate ori au ocazia.

Important este sa punem bazele unei afaceri si sa ne dorim sa progresam, iar restul vine de la sine, cu ajutorul platformei profesionale Booking, ce este accesata zi de zi de milioane de oameni din intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *