Iubitorii de schi se pot bucura de zapada!

PROGNOZA METEO. Duminica, vremea va fi rece, dar in general frumoasa. La munte, in primele ore ale zilei va mai fulgui trecator. Vantul va fi intens in Moldova si Dobrogea, iar temperaturile maxime, in nord-vest si centru, ajung pana la minus 4 grade, iar valorile maxime nu vor trece pragul de 7 grade, la Drobeta Turnu Severin. AFLA cum va fi vremea DE LUNI! Straja

Incepand de luni, 18 martie, vremea intra intr-un proces de incalzire. In jumatatea de vest a tarii, norii acopera cerul , iar spre seara, va ploua slab,pe arii restranse. In zona montana, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In restul tarii, vremea va fi frumoasa in general, iar temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada. Maximele vor fi cuprinse intre 5 si 12 grade, doar in estul Transilvaniei usor mai scazute.

Pentru iubitorii de schi, la munte,weekendul va fi rece pentru luna martie, iar stratul de zapada,nou depus poate fi consistent. La Sinaia Cota masoara 64 cm, 24 cm la Predeal, 6 cm la Arieseni, 34 cm la Straja, 15 cm in Poiana Brasov si 38 cm la Paltinis.

Vantul va avea intensificari in cursul zilei. Pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *