Poltistii aradeni ajuta copiii !

ARAD. Incepand de astazi, 23 aprilie, Inspectoratul de Politie al Judetului Arad, s-a angajat intr-o munca de caritate voluntara, care se va desfasura, timp de o saptamana. AFLA cum ajuta politistii, copiii care provin din familii dezavantajate, si unde se desfasoara acest gest, demn de toata aprecierea. politistii dau o mana de ajutor copiilor

Cu ocazia Pastelui, Inspectoratul de Politie Judetean Arad va oferi incepand de astazi, timp de o saptamana, o masa calda, pentru aproximativ 20 de copii, pe zi, in cantina ofiterilor. Copiii, care sunt asteptati, provin din familii dezavantajate, care au o situatie financiara, foarte grea. Organizatorii spera ca prin aceasta actiune, sa ofere posibilitatea copiilor de a manca bine, cel putin in saptamana sarbatorilor.

Copilasii se vor bucura de trei feluri de mancare, iar gestul Inspectoratului de Politie Judetean Arad, va aduce o mare bucurie atat in sufletul copilasilor nevoiasi, cat si in sufletul parintilor, care-si vor vedea copiii, hraniti.

sursa: partium.eu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *