PRINSI la vama Nadlac, doi bucuresteni care au furat dintr-un autocar romanesc!

ARAD. Politistii de frontiera de la Nadlac au pus mana pe doi hoti bucuresteni, care au furat in Slovenia, dintr-un autocar romanesc ce era stationat intr-o parcare. CE au furat bucurestenii? sursa foto:protv

Un autocar romanesc, care revenea din Spania cu 53 de romani, in timp ce stationa intr-o parcare din Slovenia, un bucurestean in varsta de 39 de ani si iubita acestuia in varsta de 32 de ani, au intrat in autovehicul si au luat bunuri de mare valoare. Au pus mana pe 15.355 de euro, carduri bancare, telefoane mobile, un diplomat cu documente ale firmei de transport si multe alte obiecte.

Cei doi suspecti, cand au ajuns la granita din Nadlac, autoturismul BMW in care se aflau a fost verificat fiind gasite bunurile furate, politistii de la frontiera avand deja informatiile despre furt si i-au asteptat.

Chiar daca barbatul le-a declarat politistilor de frontiera ca a lucrat pentru firma de transport ce detine autocarul si ca a furat lucrurile pentru a-si recupera o datorie pe care patronul o avea fata de el si ca intentionau sa aduca tot ce au luat, cand reveneau in tara, dupa ce ar fi vorbit cu patronul, acesta nu a fost crezut.

Cei doi bucuresteni au acum dosare penale pentru furt calificat si complicitate la furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *