Ricardo Caria isi canta visul! „Cantandu-mi visul” este numele TURNEULUI NATIONAL care incepe pe 18 ianuarie!

ARAD. Vineri 18 ianuarie incepand cu orele 20.0o la Teatrul Clasi „Ioan Slavici,” Ricardo Caria va sustine primul concert tinut la Arad,din Turneul National, iar cel de-al doilea concert va avea loc tot la teatru, pe data de 25 ianuarie. AFLA orasele unde RICARDO CARIA va sustine concerte in Turneul National. Ricardo Caria "Cantandu-mi visul"

“CANTANDU-MI VISUL” este TITLUL de afis, al Turneului National, ale artistului Luso-Roman Ricardo Caria, care va incepe peste doua zile. Turneul,organizat cu scop caritabil, si-a propus ca prin aceste doua spectacole-concert  sa ajute financiar Asociatia Nevazatori din Romania – filiala Arad, contribuind cu fonduri pentru a echipa in interior noul sediu ale Asociatie care tocmai a fost pus la dispozitie de Primaria Municipiului Arad si este in proces de mobilare.

De asemenea, Ricardo Caria doreste ca acest TURNEU NATIONAL sa fie „glasul” ca daruind din suflet, putem ajuta suflete, astfel prin aceste concerte, va fi ajutata o familie de nevazatori din Arad care are nevoie de ingrijiri medicale urgente, cheltuielile neputand fi suportate doar de familie,  in momentul de fata.
De mentionat ca ambele concerte vor avea sustinerea intrumentala asigurata de trupa Quaternion Band din Arad, oferind toata experienta sa in domeniu , pentru a crea o atmosfera de exceptie.
Va amintim ca in data de 25 Ianuarie, Ricardo Caria sarbatoreste exact 8 ani de cand a ajuns in Romania.

DATELE CONCERTELOR DIN Turneul National:

 

Afis Turneul "Cantandu-mi visul"

 

 

18 Ianuarie – Arad

25 Ianuarie – Arad

9 Martie – Timisoara
15 Martie – Oradea
16 Martie – Zalau

17 Martie – Satu Mare

22 Martie – Deva
23 Martie – Sibiu
24 Martie – Alba Iulia
29 Martie – Ludus
30 Martie – Targu Mures
31 Martie – Cluj Napoca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *