SCANDALUL in care a fost implicat fiul comisarului sef din Sannicolau Mare!

SANNICOLAU MARE. Fiul sefului Politiei Sannicolau Mare, comisarul sef Eugen Costoia, a fost implicat intr-un scandal iscat intr-un bar din orasul Sannicolau Mare din judetul Timis. AFLA cine a fost sanctionat!

scandal sannicolaul mare

Scandalul a inceput in momentul in care, usa din baia clubului, in care se afla si fiul comisarului Costoia, a fost trantita chiar in momentul cand acesta vroia sa iasa din baie, fiind impinsa de un alt tanar,pe nume Florin Dovan, care vroia sa iasa din cealalta baie.

Cei doi s-au luat imediat la cearta si scandalul a izbucnit in momentul cand unul dintre prietenii fiului lui Costoia, pe nume Mirel, luandu-l de fata pe acest baiat, Florin. Acesta din urma, ar fi ripostat cu palma.

Potrivit PRESSALERT.ro, Florin Dovan, victima in acest conflict a fost lovit de mai multe ori in baie, fiind lovit cu pumnii pana a cazut la pamant. La scurt timp a sosit la fata locului si comisarul sef, Eugen Costoia, in stare de ebrietate, care l-a luat cu forta, pe cel agresat, fara a chema ambulanta, si l-a dus la sectie. Florin Dovan s-a ales cu lovituri puternice la cap si cu ochii negri.

Conform dezvaluirilor PRESSALERT.ro , Politia Timis a aplicat patru sanctiuni contraventionale, cuprinse intre 200 si 1000 de lei, celor care au provocat scandalul cat si celor care au participat.

Pe numele lui D. Florin, de 22 de ani, B. Denis, de 26 de ani şi N. Cristian, de 32 de ani, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, intrucat au fost depuse reclamatii împotriva acestora.

sursa: PRESSALERT.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *