Spectacolul „Accepta,Iubeste, Ajuta” a fost un real SUCCES!

ARAD. Miercuri 09 ianuarie 2013, a fost o seara extraodinara, datorita Spectacolului „Accepta, iubeste, Ajuta” , care a avut loc la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad.  Spectacolul a inceput cu o intarziere de 15 minute, insa ceea ce a urmat a impresionat intregul public prezent intr-un numar neasteptat de mare, aproximativ 400 de persoane.A ridicat sala in picioare, iar ropotele de aplauze, parca nu se mai opreau,AFLA despre cine este vorba! 

foto: Andrada Bobis

Spectacolul a fost prezentat de Adrian Moldovan, care prin talentul sau, a dat startul unei atmosfere plina de umor si buna dispozitie. Publicul a avut parte de mai multe momente extraordinare, printre care si dansuri deosebite, un moment de magie, melodii cantate de diferite formatii, o extragere la tombola precum si o deosebita prezentare de coafuri realizate de Ramona Babiuc.

Elegant si cu o carisma aparte, si-a facut aparitia pe scena, Ricardo Caria, „vocea de aur a Aradului” care a reusit sa impresioneze publicul prin vocea sa calda si profunda, incat ropotele de aplauze nu se mai opreau. Dupa prima sa  melodie, Ricardo Caria a comunicat extraordinar cu publicul, prin apropierea directa, „asa cum suntem noi, ca in familie” spune artistul.

Dupa terminarea acestui eveniment extraordinar, toti cei prezenti au avut posibilitatea de-a dona bani in schimbul achizitionarii diferitelor lucrari, afisate in expozitia Gradinitei Bambi. Ele au fost realizate de catre prescolarii respectivei gradinite.

Ceea ce au avut de invatat toti cei prezenti este ca faptele bune, oricat de mici si oricat de putine, puse impreuna pot  face minuni, iar acest lucru s-a dovedit prin impresionanta prezenta la Spectacol, iar organizatorii tin sa multumeasca aradenilor pentru acest lucru.

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *