Steaua a fost infranta!

Ajax-Steaua 2-0, un meci care s-a terminat cu un scor neasteptat!

Am asteptat cu nerabdare primul meci oficial din anul acesta al unei echipe romanesti insa rezultatul nu a fost unul multumitor. Pot exista scuze din partea stelistilor dupa o pregatire indelungata si grea de iarna, insa speram ca dupa intalnirea de pe Amsterdam Arena sa aveam mai multe sanse de calificare.  sursa foto:mediafax

Ajax Amsterdam a parut o echipa foarte bine legata care a jucat un meci exceptional din punct de vedere tactic , taxand aproape de fiecare data greselile stelistilor. Asa au aparut si cele doua goluri , cate unul in fiecare repriza. Desi a parut ca tine mingea , ros-albastrii nu au reusit sa isi creeze ocazii de gol , doar sutul lui Rusescu si transversal lui Adi Popa fiind prea putin contra unei echipe care a obtinut puncte intr-o grupa de Champions League cu Real Madrid , Borussia Dortmund si Manchester City.

Sa speram ca returul de la Bucuresti va fi cu mult mai bun iar echipa antrenata de Laurentiu Reghecamf sa intoarca rezultatul si sa obtina o calificare, poate nesperata dupa rezultatul de  aseara si lipsa celor doi mijlocasi titulari , Pintili si capitanul Bourceanu , care vor fi suspendati.

Scorul de 2-0, dupa cum spun multi specialisti ai fotbalului , este unul periculos . Ne ramane sa le tinem pumnii stelistilor si sa le uram mult noroc in retur.

O. Crainic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *