SUNĂ URGENT la 112 dacă îl vezi !

TIMIS. Poliţiştii au fost sesizaţi duminică despre faptul că Fritea Cosmin Mirel, de 35 de ani, agent de pază aflat în misiune, din Sânnicolau Mare a dispărut de la domiciliu.

FRITEA-COSMIN

Bărbatul dat dispărut, în 4 septembrie, în jurul orelor 20.00  a intrat în serviciul de patrulare în apropierea comunei Tomnatic, iar a doua zi, în momentul efectuării schimbului de tură, acesta nu a fost găsit în post şi nici nu s-a întors la domiciliu.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime 1,80 m, greutate 70-75 de kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr negru, tuns scurt, ochi căprui.

În momentul dispariţiei, bărbatul purta o pereche de pantaloni de trening, de culoare albastru închis cu dungi albe, un tricou albastru înscripţionat cu cifra 6 pe piept şi o geacă de culoare roşu cu negru, fiind încălţat cu o pereche de pantofi sport, de culoare maro.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută, este rugat să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

sursa: pressalert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *