Sunt avantajoase apartamentele de vanzare din Oradea?

Intotdeauna cand vine momentul sa ne mutam, incepem si ne punem intrebari firesti de altfel, despre cum o sa fie, ce o sa fie mai avantajos, ce ni se potriveste si cel mai important, de ce avem cu adevarat nevoie.

Daca sunteti din Oradea, cunoasteti cateva detalii despre oras si care sunt avantajele lui (cat de aproape este de orasele mai mari cum ar fi Cluj sau Timisoara, cum sunt oamenii, care este directia spre care se orienteaza orasul), pe cand cei care decid sa se mute acolo din alte orase trebuie sa se familiarizeze cu astfel de lucruri treptat. Insa, acest punct de vedere nu reprezinta o problema. Ci cum sa ne alegem apartamentul potrivit in care vrem sa locuim o buna perioada din viata noastra.

Asadar, incepem sa cautam cat mai multe informatii despre zone, cartiere, care varianta este mai buna pentru noi si spre ce apartamente de vanzare din Oradea ar fi mai bine sa ne orientam.

Care este cea mai buna alegere in ceea ce priveste o astfel de achizitie?


Primul pas al cautarii este sa stii ce sa cauti, pentru ca piata este foarte variata. De exemplu, un apartament decent de doua camere costa cam 40.000 de euro, cu strictul necesar.

Daca dorintele si pretentiile cresc, bineinteles si pretul se va ridica. Costul unui apartament de trei camere oscileaza in jurul cifrelor de 57.000 de euro, depinde de preferintele fiecarei persoane, dar care este recent construit, cu arhitectura moderna, cu spatii de joaca pentru copii, cu un stil diferit de asezare al camerelor, spatioase si occidentale. Blocurile construite recent ofera si o siguranta pentru locuitori, in ceea ce priveste calitatea si rezistenta. Chiar s-a pus in functiune amenajarea unui astfel de complex, care va cuprinde noua immobile cu cinci nivele, pe strada Fagarasului si pe strada Ceyrat. Totalul este de 600 de locuinte, cee ace pot reprezenta si spatii comerciale, depinde de scopul pe care il aveti in gand cand cautati apartamente de vanzare in Oradea.

Daca insa aveti planuri mari in ceea ce priveste locuinta dumneavoastra (distribuirea unor camera in diferite scopuri) sau pur si simplu doriti ca noul dumneavoastra acasa sa aiba o suprafata mare si apartamentul sa fie de patru camere, puteti opta pentru cel din strada Tudor Vladimirescu sau pentru cel de cinci camera din zona centrala.

Aspectul modern si distribuirea camerelor sunt cu adevarat un punct atractiv. Cum spuneam si mai devreme, este important ca blocul din care face parte sa fie mai nou putin, astfel incat sa va ofere mai multa siguranta. Cel din urma apartament este dotat cu doua bai, doua balcoane, garaj propriu si o spalatorie la subsol pe langa cele necesare cum ar fi bucataria, dormitorul, livingul.

Depinde care este zona dumneavoastra de interes, ce suprafata doriti sa aiba si ce buget aveti disponibil.

Un alt exemplu de apartament cu patru camere este cel din zona Dacia, strada George Calinescu, din spatele magazinului Profi. Are o suprafata destul de mare de 98 mp, cu un living spatios, fiind semi-mobilat. Are chiar o nuanta de lux si este potrivit pentru cei care sunt in cautare de astfel de apartamente in Oradea.

Asadar, daca sunteti in cautare de apartamente de vanzare din Oradea, trebuie sa va pregatiti de o lista uriasa de optiuni din care sa o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *