SUPERSTITII in noaptea de Revelion!

REVELIONUL. Anul Nou bate la usa si ca in fiecare an, cu totii ne dorim sa fie si mai bun , decat cel ce a trecut! Ca acest lucru sa se intample, traditiile si obiceiurile strabune spun ca anumite superstitii te ajuta sa ai parte de un AN FERICIT! AFLA care sunt cateva dintre cele  mai vestite superstitii!

1.Daca este posibil, încercati să achitati toate datoriile până la miezul nopţii. Asa spune superstitia, ca nu-i bine ca Anul Nou sa te prinda cu datorii, ca asa o vei tine tot anul, iar daca dati bani pe 31 decembrie sau pe 1 ianuarie, altfel veti avea probleme financiare şi datorii tot anul.
2. Alta superstitie spune că prima persoana care va intră în casă după miezul nopţii va influenţa ceea ce vi se întâmplă în Noul An. Barbatii aduc noroc.

3. Nu trebuie să se măture în Ajun de Anul Nou, pentru că este alungata prosperitatea. Tot în seara de 31 decembrie nu se spală rufe şi nu se taie cu foarfeca pentru a nu distruge norocul.

4. La miezul nopţii uşile trebuie deschise pentru ca anul vechi să iasă şi să lase loc celui nou care aduce sănătate, fericire şi mult noroc.

5. Foarte important este sa ai bani în buzunare si poza celui ce-l iubesti! Este bine ca noul an să te găsească având ceva bani în buzunar, pentru a nu duce lipsă de ei tot anul, iar cel/a din poza sa fie tot anul alaturi de tine.Suma nu contează, e vorba doar de idee, insa poza conteaza!

6. To in noaptea dintre ani, SARUTUL de la miezul nopţii marchează nu numai sentimentele care ne leagă de persoanele respective, ci şi modul în care vor evolua relaţiile noastre cu cei apropiati sufletului. La cumpăna dintre ani, persoana iubită să fie lângă tine!

7. La trecerea dintre ani, este bine ca fiecare să poarte o haină nouă şi ceva ROSU,neaparat, intrucat atrage energiile pozitive, si dupa cum spun superstitiile, asa cum te prinde anul (vesel ori trist) asa vei fi pe intreg parcursul anului, deasemenea sa nu te prinda dormind, ca tot anul vei fi somnoros!

Si cum traditiile si obiceiurile de la noi din tara mai spun ca in noaptea de Revelion este bine sa fii bun, fiti buni dragi romani, ca poporul nostru este cel mai bun!

 

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *