Tabara de pictura la Moneasa

MONEASA. Saptamana ce-a trecut, Moneasa a fost „gazda”  primei editii a taberei internationale de pictura, la care au participat un  numar de 14 pictori romani si straini. Sufletul taberei, care a si fost dealtfel gazda, domnul Carlos Fabris este un om cu un suflet mare, care s-a indragostit de meleagurile noastre. VEZI mai multe IMAGINI !

Tabara de pictura la Moneasa

Tabara de pictura s-a desfasurat la Castel Club, locul unde artistii au avut o saptamana de vis. Gazda le-a pus la dispozitie un atelier spatios,  iar peisajul din zona le-a creat starea extraordinara de spirit.

Spre bucuria gazdei, pictorii au umplut peretii atelierului, fiecare dintre ei „zugravind” peisaje locale, deosebite, in care se poate observa si castelul, precum si strazi ale minunatei statiuni Moneasa.

Pictorii aradeni, participanti in aceasta tabara, respectiv : Mihai Takacs, Flori Takacs, Liviu Leonte, Marius Burlan, Maria Furnea, Aneta Filip, Dana Todor, Knal Levente, Boeru Catalina, dar si 2 pictori din Moldova: David Orbitor si Spaiuc Gheorghe, iar din Ungaria au fost prezenti Ungvar Mihly si Ungvar Jutka.

„Multumim prietenului nostru Carlos Fabris pentru generozitatea lui de-a ne oferi spatiul, pot spune Raiul artistilor,de-a picta timp de o saptamana” a declarat pentru Arad Press, artistul plastic, domnul Mihai Takacs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *