foto: Andrada BobisUn zambet de copil ,face minuni!ARAD. Luni 07 ianuarie, sarbatorile de iarna s-au incheiat cu o mare bucurie pentru copiii de la Centrul de Primire Urgente Minori din Arad. Prescolarii de la Gradinita Bambi din Arad le-au facut o bucurie mare, copiilor din centru. AFLA despre ce este vorba ! foto: Andrada Bobis

Prescolarii de la Gradinita Bambi le-au dus copiilor din centru multe jucarii, haine si dulciuri. Bucuria de a darui poate sa faca minuni, iar zambetul unui copil fericit, poate alunga supararile si tristetea unui om adult.

Pe chipul fiecarui copil, stralucea fericirea, ca cineva a venit sa-i viziteze, sa vorbeasca cu ei, sa-i asculte! Una dintre fetite, cu privirea ingandurata, intrebata fiind, la ce anume se gandeste a spus: „mama mi-a promis de Craciun, ca ma duce acasa si pe mine si pe fratii mei, insa a uitat, si n-am mai venit „. Ce poate fi mai trist decat o mama sa uite de promisiunea ei, o promisiune atat de importanta, si mai mult de atat, faptul ca acest copil, tot el, a iertat-o!

Situatia trista a copiilor parasiti de parinti, nu o pot intelege, decat acei care au fost sa-i viziteze. Si chiar daca sunt foarte bine ingrijiti, curati, lipsa mangaierii mamei lor, nu poate fi inlocuita, insa atfel de vizite, ii poate ajuta sa mai uite din tristetea care le „imbraca” sufletul la o varsta atat de frageda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *