VECINII ne-au facut gulas!

ROMANIA-UNGARIA 2-2.Romania ramane in cursa pentru calificarea la CM din Brazilia.Dezamagit de nivelul concentrarii jucatorilor, cu care s-au prezentat in teren, Piturca  a anuntat sedinta la nationala. AFLA ce a declarat Piturca, dupa meci! Romania-Ungaria 2-2

Cu două ore inainte de meci, Piata Hosok era aproape goala: doar 200 de maghiari, familii zgribulite, care se strangeau la coada la ceai. Au fost pregatite de catre organizatori, 8 filtre de control, de la porţile complexului sportiv „Ferenc Pusksas” si pana la intrarea in stadion.

Cand au inceput sa apara masinile de politie, Budapesta rasuna a sirene, iar cat vedeai cu ochii, strazile erau impanzite de uniforme.

Dupa meci, Piturca a declarat ca nu este multumit, dar ca norocul face parte din joc : „Am primit doua goluri din faze fixe… O situaţie inadmisibila la acest nivel. Cand primesti un gol in felul asta nu mai poti spera la victorie. La un asemenea meci e foarte greu sa ai ocazii. Echipa gazda s-a aparat foarte bine pozitional si au jucat pe contra-atac. Nu e usor sa joci contra unei astfel de echipe”, a spus selectionerul.

Nemultumit, Piturca a mai declarat ca nici concentrarea nu a fost la un nivel inalt, pentru toti jucatorii:”…nu vreau sa dau nume.Voi discuta cu ei in particular si sper sa remediem aceste probleme. Mergem sa ne batem la Amsterdam si sa castigam macar un punct” , a mai spus Piturca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *