Vernisajul juniorilor de la FOTO CLUB ARAD!

ARAD. Miercuri, 06 februarie, incepand cu orele 18.00, la sala Clio din Arad, va avea loc un vernisaj, care este dedicata tinerilor colegi, de la Salonul Juniorilor ai FOTO CLUBULUI Arad. afis Vernisajul juniorilor de la Foto ClubLa inceputul anului trecut, Foto Club Arad a deschis un Salon ce este dedicat seniorilor din Foto Club Arad, iar miercuri va avea loc o expozitie de fotografie, dedicata special colegilor mai tineri.

Vor fi expuse 50 de imagini cu diverse teme realizate de 12 dintre colegi, iar deschiderea expozitiei, va „da glas” si implinirii celor 45 de ani de la infiintarea Foto Clubului (1968) , fiind si prima intalnire a Foto Clubului Arad, pe anul 2013.

Parteneri ai acestui eveniment sunt: Complexul Muzeal Arad, Casa de Cultura a Sindicatelor Arad, Foto Studio Enigma si Fotomania. Afisul care prezinta evenimentul a fost realizat de Rely Tarniceri.

Toti iubitorii de frumos sunt asteptati sa participe la aceasta expozitie ce „sublineaza” sensibilitatea „ochiului” artistilor fotografi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *