„Vreau ca toti tinerii sa-mi cunoasca povestea mea”!

SOCANT. In ultimele zile au aparut imaginile cu cea mai slaba femeie din lume, pe nume Valeria Levitin, o rusoaica in varsta  de numai 39 de ani, dar care arata socant, la doar cele 25 de kilograme pe care le are. cea mai slaba femeie din lume

Ca si un semnal de alarma pentru toate tinerele care incearca tot felul de diete, cure, care sa le faca sa slabeasca, aceasta poveste socanta, a tinerei rusoaice, trebuie sa ii faca pe toti tinerii sa se gandeasca bine prin ce metode incearca sa slabeasca, sa nu ajunga vreodata ca aceasta femeie, care este cea mai slaba femeie din lume!

Povestea Valeriei, este una trista, intrucat culmea ironiei sortii, in urma cu cativa ani, femeia a fost castigatoarea  titlului de Miss. Valeria spune ca primeste tot timpul emailuri, de la tinere care doresc sa slabeasca, cu sfaturi la cum pot face acest lucru. „Nu le invat cum sa moara. Nu este un joc, nu este o gluma, este viata ta” precizeaza rusoaica ca le raspunde acestor fete.

„Vreau ca toti tinerii sa-mi cunoasca povestea mea, pentru a nu repeta greselile mele. Anorexia m-a lasat singura , neatractiva, iar oamenii din jurul meu sunt scarbiti de mine” mai spune trista, Valeria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *